Functionarii publici vor beneficia de servicii medicale de la Signal Iduna

0
848

SIGNAL IDUNA (www.signal-iduna.ro), filiala din Romania a liderului german in beneficii medicale, anunta semnarea unui parteneriat strategic cu Sindicatul National al Functionarilor Publici (SNFP).

In cadrul acestui parteneriat, SIGNAL IDUNA le ofera celor aproximativ 24.000 de membri SNFP o serie de beneficii medicale, cum ar fi facilitarea accesului preferential la cei mai buni medici din sistemul privat de sanatate, discounturi pentru servicii medicale la cele mai inalte standarde de calitate si profesionalism oferite in cadrul retelei proprii Signal Mediqa Net, formata din peste 400 de clinici si spitale private din Bucuresti si din tara. De asemenea, membrii SNFP vor avea acces nelimitat la serviciul specializat Call Center Medical Signal Iduna, disponibil non stop pentru programari si informatii medicale.

“In acest parteneriat, SIGNAL IDUNA va pune la dispozitia SNFP resurse in care avem o expertiza a rigorii si a performantei de peste 100 de ani la nivel international. Totodata, suntem onorati sa putem juca un rol atat de important in promovarea unei atitudini orientate catre ingrijirea sanatatii si sustinerea unui stil de viata sanatos”, declara Tiberiu Maier(foto), Vicepresedinte SIGNAL IDUNA.

„Suntem bucurosi sa punem bazele acestei colaborari prin care le putem oferi membrilor nostri din intreaga tara accesul la servicii de ingrijire a sanatatii de o inalta calitate cu ajutorul unui partener care are traditia si resursele necesare”, declara Ionel Sebastian Oprescu, Presedintele SNFP.

Parteneriatul dintre SIGNAL IDUNA si Sindicatul National al Functionarilor Publici a fost semnat la finalul anului 2012, iar proiectul este coordonat din partea SIGNAL IDUNA de catre Denisa Dinu, Regional Center Manager.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here