Singurul eveniment imobiliar PREMIUM

0
716

Toate ofertele imobiliare se regasesc in perioada 23-26 septembrie la Palatul Parlamentului!
Targul National Imobiliar (TNI) reuneste factorii cheie ce stabilesc tendintele pentru noul sezon imobiliar: dezvoltatori, agentii imobiliare, constructori, institutii financiare, consultanti, brokeri, corporatii ce au filiale in toata lumea, investitori si arhitecti. 

 
Ofertele din cadrul TNI se adreseaza in primul rand clientului final ce este in cautarea primei case/ locuintei de vacanta/ apartamentului de inchiriat. in plus, componenta Business-to-Business isi face simtita prezenta de aceasta data in cadrul editiei de toamna a TNI, prin implicarea directa si participarea activa a managerilor de proiecte si a persoanelor cu putere de decizie in procesul de networking.

Italienii ne invata sa construim in stil ECO!
Targul National Imobiliar este singurul eveniment imobiliar premium ce radiografiaza situatia imobiliara la nivel national si se bucura de prezenta internationala de exceptie.
Energy Sari participa in exclusivitate la TNI si prezinta romanilor tehnologia de ultima generatie in constructia in stil eco si instalatiile de producere a energiei electrice fotovoltaice.

Economisirea este cuvantul de ordine!
Atat expozantii acestui targ cat mai ales vizitatorii economisesc prin TNI.
Participarea la acest eveniment timp de patru zile alaturi de toate companiile specializate in real estate si concentrarea efortului asupra unui public deja atent selectat, ce indeplineste toate cerintele pentru a fi potential client inseamna economisire de timp, resurse umane si materiale pentru expozanti.
Numarul mare de oferte imobiliare, diversitatea acestora, prezenta tuturor jucatorilor din domeniul imobiliar si financiar in acelasi loc, vine in ajutorul vizitatorilor sub forma de economisire de energie, timp si bani.

Compara toate ofertele imobiliare si economiseste prin cele mai bune solutii de finantare!

Targul National Imobiliar (TNI) poate fi vizitat in perioada 23-26 SEPTEMBRIE 2010 la Palatul Parlamentului- Sala Unirea.

Organizatori: BDOBC Business Center si Centrul International de Conferinte (CIC)
Parteneri : IMOPEDIA.RO, RPF Development, Mervani Invest, Apulum 94, Uniunea Nationala a Agentiilor Imobiliare (UNAI), MediaCity, GTC Romania si Banca Comerciala Romana
Eveniment realizat cu sprijinul: Good Homes, Agentia Nationala de Presa AGERPRES, imobiliare.RO
Parteneri media: Romania Libera, Planul Casei Mele, Domus, Casa Mea, Caminul, Casa Lux, Locuinta mea, Event Bazar, Case de vacanta, Casa si gradina, Confort, Interior, 100%Construct, Connect, Oferte Speciale, Business Point, Business Adviser, ro-imobile.RO, casesigradini.RO, Grandimobiliar.RO, Bloombiz.RO, Magazinuldecase.RO, 1001case.RO, rezidential.NET, Finzoom.RO, IMMRomania.RO,  alaturi de alti 50 de parteneri media

Pentru detalii suplimentare accesati www.targimobiliar.eu

  Echipa BDOBC

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here