Caroli Foods s-a relocat in Anchor Plaza prin consultantul imobiliar RealTime

0
600

Caroli Foods s-a relocat in luna iulie in cladirea de birouri Anchor Plaza, ocupand un spatiu de aproximativ 1.000 mp. Relocarea s-a realizat in urma unui studiu de analiza comparativa a ofertelor, efectuat de compania de consultanta imobiliara RealTime.
Selectia a fost realizata dintr-un numar de 14 de cladiri de birouri calificate dintr-un total de 250 de cladiri de birouri din Bucuresti,

 luandu-se in considerare calitatea spatiilor, clasa centrelor de afaceri si necesitatile de business ale companiei Caroli Foods.
Anchor Plaza a fost locatia aleasa deoarece indeplineste standardele calitativ-tehnice dorite precum si specifice activitatii Caroli Foods. Un criteriu definitoriu in alegerea spatiului a fost locatia, zona de Vest fiind zona in care compania Caroli Foods a functionat in ultimii ani si proximitatea fata de principalii parteneri de afaceri.
Prezenta mijloacelor de transport in comun si a centrului comercial asigura confort suplimentar pentru angajatii companiei, ceea ce a constituit un alt argument pentru decizia de relocare.
Caroli Foods Group a devenit recent cea mai mare companie de pe piata produselor din carne procesata din Romania, dupa incheierea in luna iulie a.c. a procesului de joint venture cu Campofrio Food Group. Relocarea birourilor a venit ca un demers natural menit sa susțina și sa raspunda noilor nevoi de evoluție ale Caroli. in noul sediu situat in Anchor Plaza vor fi administrate si coordonate toate activitațile grupului care contribuie la o cifra de afaceri anuala de peste 120 de milioane euro – inclusiv productia din cele doua fabrici (Pitesti si Tulcea) si activitatea de distributie. Caroli Foods Group ramane astfel consecvent in dorința sa de modernizare și evoluție.
Situata langa Plaza Romania, Anchor Plaza este prima cladire de birouri clasa A integrata cu un centru comercial. Anchor Plaza a devenit un punct de reper in partea de vest a Bucurestiului, cu arhitectura contemporana si functionala.
RealTime este companie de consultanta imobiliara si gestioneaza aproximativ 250 cladiri de birouri clasa A si B in Bucuresti. RealTime a dezvoltat serviciul de relocare corporate prin analiza comparativa a ofertelor calificate si pregateste o campanie de rebranding care se va lansa in aceasta saptamana, la Targul Imobiliar National tIMOn din Piata Constitutiei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here