Semnal pentru stimularea creditarii: BNR a redus dobanda-cheie la 6%, pentru prima data in ultimul an si jumatate

0
711

Vizitatorii s-au inghesuit weekendul acesta pentru a vedea Maritimo Shopping Center,  cel mai mare mall de la mare, deschis publicului vineri, 28 octombrie. in primele trei zile de la inaugurare, mai mult de 230.000 de constanteni, reprezentand peste jumatate din populatia orasului

s-au bucurat de cumparaturi in cel mai mare mall din Constanta si din regiune.

Numai in ziua deschiderii, aproximativ 90.000 de vizitatori au trecut pragul Maritimo Shopping Center. „Suntem coplesiti de reactia constantenilor, prezenta lor ne-a depasit estimarile. Acest lucru confirma faptul ca oamenii au asteptat cu nerabdare sa aiba in zona un astfel de centru pentru cumparaturi”, a spus Walter Wölfler, Directorul de Dezvoltari Retail al IMMOFINANZ.

Oficialii Maritimo Shopping Center au multumit constantenilor si se angajeaza sa fie la inaltimea asteptarilor si in viitor. „A primi 230.000 de vizitatori in primul weekend este o recompensa pentru eforturile noastre de pana acum, dar ne si motiveaza sa mentinem standardele ridicate pentru a oferi oamenilor motive sa revina. Asadar promitem constantenilor sa nu incetam a-i surprinde!”, a adaugat Wölfler.

Organizatorii au pregatit multe suprize pentru vizitatorii weekendului marii deschideri: demonstratii de freestyle sau salsa si lectii de dans alaturi de Willmark Dance Academy karaoke, sesiuni de make-up, servicii medicale sau de infrumusetare gratuite, gimnastica aerobica si spectacole pentru copii.
La tragerea la sorti de la Tombola Grand Maritimo a fost oferit un autoturism Mercedes C Klasse.

Mult asteptata deschidere a Maritimo Shopping Center este rezultatul unei investitii de aproximativ 100 milioane de euro.
Situat pe Bulevardul Aurel Vlaicu Maritimo Shopping Center este cel mai mare mall din Constanta cu o suprafata de peste 50.000 metri patrati. Maritimo gazduieste peste 130 de magazine ce includ branduri internationale precum C&A, H&M, Hervis, Humanic, Massimo Dutti, New Look, New Yorker, Peek&Cloppenburg si  Zara.
Constantenii se pot bucura de oportunitati multiple de petrecere a timpului liber: o zona atractiva de restaurante si cafenele, centru de fitness, squash si biliard. Un cinematograf multiplex cu opt sali administrat de Cinema City se va deschide in primavara lui 2012. O parcare generoasa cu 2.200 de locuri va asigura accesul facil si confortabil pentru constanteni si turisti.     

Despre IMMOFINANZ Group
IMMOFINANZ Group este una dintre cele mai mari cinci companii de imobiliare listate din Europa si este inclusa in indicele ATX (Austrian Traded Index) al Bursei de Valori din Viena. De la infiintarea sa, in 1990, IMMOFINANZ Group si-a constituit un portofoliu de proprietati de inalta calitate. La ora actuala, acesta cuprinde peste 1.600 proprietati cu o valoare de piata de 8,4 miliarde de euro. Activitatea de baza a IMMOFINANZ Group consta in achizitia si managementul investitiilor in proprietati, dezvoltarea de proiecte imobiliare si vanzarea acestora. IMMOFINANZ Group isi concentreaza activitatea pe segmentele de retail, birouri, logistica si rezidential in opt piete regionale principale: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, Romania, Polonia si Rusia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here