ANFP organizeaza conferinta internationala „Inovatie si calitate in sectorul public”

0
900

Agentia Nationala a Functionarilor Publici (ANFP) anunta organizarea celei de-a IV-a editii a Conferintei „Inovatie si calitate in sectorul public”. Evenimentul se va desfasura in perioada 16-17 noiembrie 2011, in localitatea Sambata de Sus, judetul Brasov,

la Pensiunea Miruna, fiind invitati sa participe reprezentanti de marca ai Guvernului Romaniei si ai administratiei publice, reprezentanti ai structurilor asociative si profesionale si ai mass-media.
in cadrul conferintei vor fi premiate exemplele de buna practica inscrise in Competitia celor mai bune practici in administratia publica din Romania, derulata de ANFP in perioada iunie-august 2011. Precizam ca institutii si autoritati ale administratiei publice centrale si locale (ministere, institutii ale prefectului, consilii judetene, primarii, servicii publice deconcentrate) au inscris in competitie un numar de 43 de proiecte, incadrate pe cei trei piloni ai acesteia.
Lucrarile conferintei vor fi structurate in sesiuni plenare si ateliere de lucru in cadrul carora se vor dezbate tematicile competitiei:
Modernizarea administratiei publice prin promovarea egalitatii de sanse si nediscriminarii;
imbunatatirea serviciilor publice prin management orientat spre satisfactia beneficiarilor;
Dezvoltare locala  prin parteneriate si voluntariat.
“Ne mandrim ca a devenit deja o traditie ca, in fiecare an, sa promovam si sa premiem experienta si rezultatele remarcabile ale administratiei publice din Romania si sa oferim ocazia unui real schimb de bune practici intre institutii si organizatii din tara si din strainatate. inca o data, transmit felicitarile noastre tuturor institutiilor si autoritatilor administratiei publice care si-au inscris proiectele in competitia bunelor practici si tin sa precizez ca misiunea evaluatorilor nu a fost una usoara, aplicatiile inscrise demonstrind nivelul ridicat de preformanta al sectorului public romanesc.”, a fost mesajul domnului Andras SZAKAL, presedintele ANFP.

Directia Comunicare si Relatii Internationale

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here