Care au fost ultimele cuvinte ale lui Steve Jobs. Marturia emotionanta a surorii sale

0
749
steve-jobs

steve-jobsSora lui Steve Jobs, Mona Simpson, a vorbit despre boala fratelui ei si a dezvaluit care au fost ultimele cuvinte ale cofondatorului Apple inainte ca acesta sa treaca in nefiinta.”Ultimele cuvinte ale lui Steve au fost monosilabice, repetate de trei ori”, a marturisit Mona Simpson (54 de ani), informeaza Daily Mail.

„Inainte de a ne parasi, s-a uitat la sora sa Patty, apoi pentru mai mult timp la copiii sai, la partenera sa de viata, Laurene, si a spus ultimele cuvinte, monosilabice, pe care le-a repetat de trei ori”, a povestit aceasta. Ultimele cuvinte ale lui Jobs au fost: „Oh wow. Oh wow.Oh wow”.

Mona Simpson a marturisit ca, in ultimele clipe ale vietii, Steve Jobs parea sa urce un munte:

„Respiratia sa indica o calatorie dificila, un drum abrupt, altitudine”, a precizat ea. „Laurene, care se afla langa el pe pat, tresarea cateodata atunci cand era o pauza mare intre rasuflarile sale. Ea si cu mine ne uitam una la cealalta, apoi el se straduia sa respire adanc dupa care fenomenul se repeta”, a mai dezvaluit Simpson.

Conform spuselor surorii sale, Steve Jobs a regretat foarte tare faptul ca trebuia sa isi paraseasca familia si a sunat-o pe Mona Simpson cu o zi inainte sa moara pentru a-i spune sa se grabeasca daca mai doreste sa-l vada pentru ultima oara:

„Imi pare rau, cu adevarat foarte rau, sa va parasesc. Grabeste-te sa vii la Palo Alto. iti spun asta acum pentru ca mi-e teama ca nu vei ajunge la timp, scumpo”, i-ar fi spus la telefon Steve Jobs surorii sale.

Mona, scriitoare si profesor de engleza la Universitatea din California, l-a intalnit prima data pe Steve Jobs la varsta de 25 de ani si era un romancier la inceput de cariera. Ea a povestit cum intreaga viata a asteptat un barbat pe care sa-l iubeasca si care sa o iubeasca la randul sau si ca a crezut ca va descoperi acel barbat in tatal sau sau in viitorul sot, dar ca l-a gasit in persoana fratelui sau.

Steve Jobs a murit pe 5 octombrie, la varsta de 56 de ani. Potrivit presei internationale, autoritatile locale au confirmat in 10 octombrie ca Steve Jobs a murit in casa sa din Palo Alto (la sud de San Francisco), din cauza unui cancer la pancreas. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here