Seminarii si workshopuri organizate in cadrul targului CARNEXPO – Primele dezbateri „la scena publica” in piața de carne – Tehnologii Hightech in procesarea carnii

0
594

Antreprenorii din industria carnii vor putea sa participe la o serie de seminarii si workshop-uri organizate cu ocazia targului CARNEXPO, unde vor fi dezbatute cele mai noi oportunitati de dezvoltare a afacerilor, cu accent pe cresterea competitivitatii firmelor romanesti intr-un mediu economic in curs de globalizare.

In cadrul expozitiei CARNEXPO vor avea loc o serie de evenimente unde vor fi prezenti specialisti in domeniu, dintre care: “Targul de carne si preparate din carne CARNEXPO”, expozitia “Inovatie si Tehnologie in industria carnii”, “Conferinta internationala Future Meat Evolution” , “Adunarea generala a industriei carnii din Romania” si seminarul ” Procesarea prin Inalta Presiune a produselor din carne”.
“Inovatie si Tehnologie in Industria Carnii”
In cadrul expozitiei “Inovatie si Tehnologie in Industria Carnii” vizitatorii vor avea posibilitatea sa intalneasca cele mai importante companii din domeniu, pentru care inovatia si tehnologia sunt doua segmente nelipsite in dezvoltarea industriei noastre. Aceasta expozitie ne va dezvalui ultimele tendinte si aparitii in ceea ce priveste evolutia tehnologiilor din industria carnii prin expunerea de utilaje si echipamente de ultima generatie dar si a celor mai bune oferte de la cei mai importanti furnizori din lume.
“Adunarea generala a industriei carnii din Romania”
Puterea industriei carnii consta in unitate, astfel CARNEXPO va prilejui intalnirea celor mai importante personalitati din domeniu la “Adunarea generala a industriei carnii din Romania” eveniment organizat in parteneriat cu principalele asociatii si patronate din domeniu.
“Future meat evolution”
De asemenea la conferinta internationala, “Future meat evolution” vor participa toate asociatiile si patronatele din industria carnii din Romania, dar si unele dintre cele mai importante institutii de acest gen din Europa, organizator fiind reteaua de excelenta High Tech Europe, prin Asociatia Romana a Carnii si TRITECC. Planul central de discutii va avea ca subiect principal stabilirea perspectivelor de dezvoltare a industriei carnii cat si posibilitatea de relationare cu parteneri din Europa. Seminarul dedicat tehnologiilor de varf din industria alimentara care va fi organizat in cadrul CARNEXPO, va pune accent pe procesarea prin inalta presiune si va avea ca scop familiarizarea specialistilor din sectorul carnii cu procedee de prelucrare mai eficiente, care isi fac tot mai mult loc in industria europeana. Expertii straini vor prezenta temele in cauza si vor fi la dispozitia industriasilor romani pentru a raspunde intrebarilor legate de principiile tehnologiilor high-tech si mai ales de aplicarea practica in fabricile de procesare a carnii. Sunt asteptati participanti care sa se inscrie in tendinta permanenta a procesatorilor de a fi la zi cu noutatile din tehnologia mondiala.

“Targul de carne CARNEXPO va fi o buna oportunitate pentru producatorii de carne si preparate din carne pentru a-si etala maiestria in realizarea celor mai savuroase preparate romanesti si de a avea o mai buna intelegere a pietei de profil prin analizarea directa a reactiilor publicului tinta avand posibilitatea sa fie in contact direct cu clientul final si sa obtina un feed-back imediat.
Aceasta expozitie va fi dedicata in mod special producatorilor din Romania, astfel ca toti cumparatorii de carne proaspata si mezeluri vor avea oportunitatea sa gaseasca produse si preparate din toate zonele tarii. Pe intreaga perioada a expozitiei, vizitatorii vor beneficia de promotii si lansari de produse, avand totodata posibilitatea de a se intalni intr-un singur loc cu producatori din tara si din strainatate si de a incheia parteneriate pe termen lung” – Eugen Capra, Project Manager CARNEXPO
Primul targ de carne, produse din carne, utilaje si echipamente
CARNEXPO, organizat de revista INDUSTRIACARNII.RO este un eveniment unic pentru industria locala a carnii si produselor din carne, reunind principalii jucatori din industrie, de la crescatorii de animale, producatorii de carne, furnizorii de echipamente si utilaje, dar si distribuitori de carne si produse din carne.
Timp de 4 zile, atat expozantii cat si vizitatorii vor avea astfel ocazia sa afle care este evolutia tehnologiilor din industria carnii, dar si trendurile care influenteaza acest sector.
Reprezentanti ai celor mai importante asociatii de profil din tara dar si la nivel European, cercetatori renumiti la nivel international in industria carnii dar si unii dintre cei mai activi jucatori Europeni din acest sector se vor intalni la CARNEXPO cu jucatorii activi din industria locala a carnii si vor dezbate teme de maxim interes pentru dezvoltarea sanatoasa si durabila a industriei.
Cu o suprafata de expunere aproape dubla fata de media targurilor organizate in Romania, targul international CARNEXPO va ocupa o arie de peste 6000 mp si promite a fi evenimentul de referinta pentru industria carnii din Europa de Sud Est.
INDUSTRIACARNII.RO a fost fondata in 2008 si este editata de ADDOR Media Press, are un tiraj de peste 4000 de exemplare, este tiparita o data la 2 luni si se distribuie gratuit catre companiile active in acesta industrie. Revista se adreseaza tuturor jucatorilor din acest sector incepand cu crescatorii de animale, pana la furnizorii de utilaje si materii prime pentru fabricarea produselor din carne.

Loredana Albu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here