Clientii COSMOTE isi pot plati facturile la BCR prin internet, telefon si la ghiseele unitatilor bancii

0
695

Bucuresti, 31 august 2011 – Banca Comerciala Romana (BCR) ofera clientilor sai persoane fizice sau juridice, abonati la serviciile de telefonie sau Internet mobil oferite de COSMOTE, posibilitatea sa isi achite facturile catre companie prin Internet Banking, Phone Banking sau la ghiseele bancii.

Astfel, clientii persoane fizice care doresc sa plateasca facturile prin internet pot apela la Click 24 Banking BCR iar persoanele juridice la Business 24 Banking BCR.  BCR ofera posibilitatea platii facturilor si prin telefon – Alo 24 Banking BCR. De asemenea, clientii pot plati facturile direct la ghiseele unitatilor BCR. Banca are in prezent 668 unitati localizate in majoritatea oraselor din tara. BCR ofera, totodata, clientilor sai abonati la serviciile oferite de COSMOTE, posibilitatea sa isi achite facturile catre companie prin Debit Direct, cu comision zero.

BCR are semnate conventii de plata a facturilor cu principalii furnizori de utilitati (energie electrica, gaz, agent termic, apa si salubritate, s.a.), telefonie fixa si mobila, internet si televiziune, asigurari, universtitati, etc. Banca ofera, totodata, posibilitatea platii contributiilor, impozitelelor si taxele sau alte obligatii fata de bugetul statului sau bugetele administratiilor locale.

*  *

Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania, incluzand operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului, managementului activelor, pensiilor private, a bancilor de locuinte si a serviciilor bancare prin telefonul mobil. BCR este banca Nr.1 in Romania dupa valoarea activelor (peste 16 mld EUR), banca Nr.1 dupa numarul de clienti si banca Nr.1 pe segmentele de economisire si creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din Romania, dupa gradul de incredere al clientilor si dupa numarul celor pentru care BCR este principala institutie cu care fac banking.

BCR ofera gama completa de produse si servicii financiare prin intermediul unei retele de 48 de centre de afaceri dedicate companiilor si 668 de unitati retail localizate in majoritatea oraselor din intreaga tara cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din Romania pe piata cardurilor si a tranzactiilor bancare, clientii BCR avand la dispozitie cea mai mare retea nationala de ATM – peste 2.000 de bancomate si POS – peste 18.000 de terminale pentru plata cu cardul la comercianti, precum si servicii complete de Internet banking, phone-banking si e-commerce.
*  *
Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din Europa Centrala si de Est. Mai mult de 50.000 de angajati deservesc peste 17 milioane de clienti in cadrul a 3.200 de filiale din 8 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia si Ucraina). La 30 iunie 2011, Erste Group detinea active totale in valoare de 214,2 miliarde EUR, inregistrand un profit net de 496,3 milioane EUR si un raport cost/venituri de 49.5%.

BCR – Comunicare Externa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here