Scuba divingul… intre sport extrem si TERAPIE !

0
841
scufundari-bdobc

scufundari-bdobcScuba divingul poate fi definit in prima faza ca un sport al indraznetilor si adeptilor de senzatii tari, insa dupa o analiza profunda a efectelor pe care aceasta activitate le are asupra psihicului practicantului, scufundarile se pot incadra la categoria TERAPIE.

In calitate de sport de echipa prin care descoperi un alt mediu de viata si experimentezi starea de imponderabilitate, scuba divingul te ajuta sa iti gestionezi emotiile, in asa fel incat sa iti depasesti fricile si obstacolele. O data ce emotiile specifice experimentarii unei noi activitati sunt controlate astfel incat sa se instaleze o stare de echilibru, linistea adancurilor si lipsa gravitatiei ajuta la eliminarea stresului, detensionare, si revigorare a spiritului.

Ca si metoda de autocunoastere si identificare a gandurilor ce ajuta la realizarea dorintelor si obiectivelor, scufundarile reprezinta un sport ce utilizeaza un limbaj universal si care implica din partea partenerilor de scufundare un transfer de incredere si responsabilitate.

Acceseaza GALERIA DE <http://www.bdodsdivinfschool.eu/galerie-foto.html> IMAGINI a BDODS Diving School aici.

 Un curs de scufundare iti aduce minim 7 beneficii:

*        Obtinerea unui brevet de scafandru eliberat de NAUI <http://www.naui.org/
*        Practicarea scuba divingului oriunde in lume in conditii de maxima siguranta
*        Depasirea fricilor
*        O mai usoara adaptare la situatii noi
*        Lucru mai eficient in echipa
*        Autocunoastere
*        Relaxare

 Cursul de scufundare dureaza o saptamana si presupune 2 sedinte de pregatire teoretica ce au loc la World Trade Center Bucuresti, 2 scufundari la bazinul Floreasca din Bucuresti si 5 scufundari la Marea Neagra. Pretul cursului este de 850 RON + TVA. La acest cost nu se percep taxe suplimentare si se asigura intreg echipamentul necesar, inclusiv materialele didactice si manualele pentru studiu individual.

Scoala BDODS Diving School ofera spre inchiriere si vanzare echipamente de neopren suficient de groase(7 – 12 mm) astfel incat sa-ti permita o experienta subacvatica placuta in ape cu temperatura intre 8 si 24 de grade Celsius. De o calitate superioara si la cele mai mici preturi de pe piata, BDODS Diving Shop comercializeaza echipamente de la inventatorul primului set de scuba- AQUALUNG- si de la cea mai experimentata companie de scufundari subacvatice- CRESSI –  ce dateaza din 1946.

Pentru companii, putem organiza cursuri de SCUBA DIVING in regim de TEAM BUILDING. Pentru orice informatie suplimentara sau detaliu, va rugam se ne contactati.

 

Inscrie-te acum la cursurile de scufundari ale BDODS Diving School <http://www.bdodsdivingschool.eu/>   si dupa ce vei fi brevetat NAUI, mergem <http://www.bdodsdivingschool.eu/activitati-si-excursii-scuba.html> impreuna in Thailanda.

 <http://www.targimobiliar.eu/>  Cristina MARDARE
 
BDODS Diving School

BDODS Diving SHOP
Phone……………..(+40)021 310.64.67
Fax…………………(+40)021 310.64.68
Mobile……………..(+40) 0722.521.100
Mail:     <mailto:[email protected]>
[email protected]:……………….  www.MaScufund.ro

Web

 ROMANIAN CRESSI OFFICE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here