COMUNICAT de PRESA – Post-eveniment TNI 13-16 MAI 2010

tni-site

tni-siteA XIa editie a Targului National Imobiliar (TNI) tocmai s-a incheiat. Aceasta manifestare a inregistrat un numar de 3.562 de vizitatori, contorizati dupa biletele vandute la intrare si invitatii. Cei interesati au putut analiza in perioada celor 4 zile de expozitie ofertele a 82 de companii ce au venit la targ  dispusi sa

acorde premii si bonusuri sub forma de discounturi, locuri de parcare, mobila si masini.
Dintre acestia, 46 au fost dezvoltatori imobiliari, 28 agentii imobiliare si 8 institutii financiare. Evenimentul a reunit aproximativ 230 de proiecte din Bucuresti, Brasov, Valea Prahovei, Sibiu si Constanta, cu preturi cuprinse intre 34.000 EURO si 3.800.000 EURO.

In cadrul acestei a XIa editii TNI s-au realizat rezervari de apartamente si s-au stabilit vizionari in perioada imediat urmatoare. Acest fapt, alaturi de prezenta directa a dezvoltatorilor, flexibilitatea acestora si noile solutii de finantare oferite de catre institutiile financiare reprezinta semne importante ale incercarilor de deblocare si maturizare a pietei imobiliare.

In calitate de organizatori ai evenimentului, ne declaram foarte multumiti de prestatia expozantilor nostri ce au creat oferte speciale in perioada targului pentru a face fata concurentei directe. In ce priveste vizitatorii, calitatea acestora a fost “superioara” in sensul ca au fost extrem de interesati de acest segment, stiau exact ce cauta, in ce zona doresc o locuinta si care este suma pentru care ar putea obtine credit bancar.

Din punct de vedere organizatoric, evenimentul a decurs foarte bine si a reunit doar companiile care activeaza cu profesionalism in acest moment de impas. Daca ar fi sa realizam profilul expozantului TNI, acesta ar cuprinde urmatoarele trasaturi definitorii : reputatie, seriozitate, flexibilitate, open-minded, si  in primul rand competitivitate .

Printre companiile participante la aceasta editie  s-au numarat : Impact Developer & Contractor, GTC Romania, Apulum 94, Banca Comerciala Romana, BRD-GSG, Bancpost, Banca Romaneasca, Garanti Bank, OTP Bank, Verida Credit, Partener Group Invest, Media City, Romfelt Real Estate, Uniunea Nationala a Agentiilor Imobiliare (UNAI), Asociatia Romana a Agentiilor Imobiliare (ARAI), Asociatia Profesionala a Agentilor Imobiliari (APAIR), Integral Tehnic, etc.
Pentru a afla lista completa a participantilor, cele mai atractive oferte prezentate, poze si inregistrari video de la acest eveniment, dar si programul urmatoarelor editii TNI, va invitam sa accesati pagina de internet a Targului National Imobiliar (TNI) : www.targimobiliar.eu.
          Echipa BDOBC