RYANAIR anunta reduceri de tarife cu ocazia implinirii a 30 de ani de la infiintare

0
702

Ryanair, compania aeriana preferata a europenilor, marcheaza astazi, 7 iulie, a 30-a aniversare a primului zbor si lanseaza cu oceasta ocazie vanzarea promotionala a unui numar de un million de locuri de pe intreaga retea de rute la pretul special de €19.85.

De la momentul decolarii primului sau avion, la 8 iulie 1985, Ryanair a crescut continuu:

De la o singura ruta (Waterford to London Gatwick) a ajuns la 1,600 rute.
De la 2 tari, la 30 in prezent, din Europa si Africa de Nord.
De la 4 zboruri zilnice, la peste 1,600 de zboruri.
De la o singura aeronava, la 315, in prezent, si cu comenzi de alte 380.
De la o baza, la 74 de baze aeroportuare.
De la o echipa de 51 de persoane, la peste 9,500 de profesionisti in aviatie ce totalizeaza 45 de nationalitati.
De la transportarea a 5,000 de pasageri anual, la atingerea a unui numar de 100 de milioane pe an, si 750 de milioane total transportati.

Pentru a marca cea de-a 30-a aniversare a zilei sale de nastere, Ryanair lanseara vanzarea a un milion de locuri de pe intreaga sa retea europeana la pretul promotional de €19.85, pentru calatorii in perioada Septembrie – Ianuarie. Locurile speciale de aniversare pot fi rezervate direct de pe site-ul Ryanair.com, incepand de miercuri, 8 iulie, ora 00.01, pana duminica, 12 iulie, ora 24.00.

“Miercuri, 8 iulie, marcam aniversarea primului zbor Ryanair pe ruta Waterford – Gatwick, iar pentru a celebra momentul si a le multumi clientilor nostri, ne intoarcem la anul 1985 – locuri de vanzare la pretul de €19.85.

Ryanair a revolutionat si democratizat calatoriile aeriene din Europa de 30 de ani. Am crescut pentru a deveni cea mai mare companie aeriana europeana transportand 100 de milioane de pasageri annual intre cele 30 de tari pe care operam. in acest fel am facut ca pasagerii europeni sa economiseasca peste 11 miliarde de euro in fiecare an alegand Ryanair in detrimental competitorilor ce practica tarife mari.

Un lucru ce a ramas neschimbat sunt tarifele noastre mici. Continuam sa oferim Europei cele mai mici tarife, cea mai mare retea de rute si cel mai bun serviciu. Tarifele promotionale de €19.85 pentru cele un milion de locuri scoase la vanzare pe intreaga retea de rute, sunt valabile incepand de miercuri, cu calatorii in perioada Septembrie – Ianuarie. Pot fi rezervate pe site-ul Ryanair.com pana duminica, 12 iulie, la miezul noptii”, a declarat Ryanair’s Chief Marketing Officer, Kenny Jacobs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here