xTab revolutioneaza tranzactionarea online. Pentru iPhone, un « Mini-me » al aplicatiei pentru tableta

0
735

Bucuresti, 15 martie 2012- xTab, platforma X-Trade Brokers recent lansata pentru iPad, revolutioneaza atat tranzactionarea prin intermediul tabletelor, cat si, in general, tranzactionarea online, reusind sa reuneasca in 5 module foarte usor de folosit, elementele de trading, graficele, indicatorii de analiza tehnica, stirile, calendarul economic mondial si tutoriale.

«xTab este o solutie completa de tranzactionare, care reuneste tradingul din platforma noastra uzuala de tranzactionare pe laptop/PC cu componentele de analiza si educatie care se gasesc in mod normal pe website-ul nostru ; utilizatorul xTab le are pe toate in aceeasi aplicatie, astfel incat tradingul devine o experienta unica», a aratat Tadeusz Kuropatwinski, directorul sucursalei din Romania a X-Trade Brokers.
xTab poate fi utilizata atat de catre cei care au deschise conturi reale de tranzactionare, cat si de catre cei care vor sa invete sau sa se specilizeze utilizand conturi demonstrative, fiind un instrument foarte atragator si util. Aplicatia X-Trade Brokers pentru iPad ofera investitorului posibilitatea de a-si personaliza lista de instrumente financiare pe care le urmareste sau tranzactioneaza, putand sa execute ordine de tranzactionare printr-o simpla atingere. Graficele cu evolutiile instrumentelor financiare sunt convenabil plasate langa fereastra ce permite deschiderea unor pozitii de tranzactionare si sunt adiacente barei in care sunt afisate cele mai recente stiri.
xTab permite de asemenea lansarea ordinelor <<in asteptare>>, respectiv cele care vor fi executate atunci cand sunt atinse in piata anumite niveluri de pret dorite de investitor (daca aceste conditii nu sunt indeplinite, atunci ordinele se anuleza automat).
Sectiunea de stiri si analize reuneste calendarul economic (indicatorii anuntati in intreaga lume, impactul lor si previziunile), cele mai recente stiri economice si financiare, continut video si analize financiare realizate de experti.
Aplicatia xTab se descarca gratuit din App Store. Recent, X-Trade Brokers a finalizat si noua versiune a aplicatiei pentru iPhone, xMobile, de asemenea disponibila pentru descarcare din magazinul online. xMobile este versiunea “in miniatura” a aplicatiei xTab, permitand vizualizarea foarte clara a graficelor, a unor instrumente de analiza tehnica, setarea instrumentelor favorite, ordine in asteptare etc. De asemenea, modulul de stiri si informatii este foarte bine reprezentat inclusiv in aplicatia pentru iPhone.
“Platformele si aplicatiile de tranzactionare trebuie sa tina pasul permanent cu noile mijloace, mai ales in cazul unei companii foarte competitive inclusiv din punct de vedere tehnic, cum este X-Trade Brokers;  Alaturi de noile aplicatii pentru iPad si iPhone- déjà disponibile, in curand vom lansa si aplicatia pentru sistemele Android, astfel incat clientii nostri vor putea fi oricand conectati la cele mai evoluate forme de tranzactionare online”, a precizat  Tadeusz Kuropatwinski

****

Despre X- Trade Brokers DM SA
X- Trade Brokers DM SA este o casa de brokeraj infiintata in Polonia, in anul 2002. In prezent, compania are sucursale in 21 tari din Europa, Asia si America Centrala, fiind autorizata si monitorizata de institutiile locale care reglementeaza pietele de profil din fiecare tara in care isi desfasoara activitatea. Sucursalele au identitati juridice distincte si se supun legislatiilor fiecarei tari. Fondurile clientilor sunt separate de fondurile companiei, decontarile tranzactiilor se realizeaza in fiecare tara in care compania are sucursale.
X-Trade Brokers cotizeaza la mai multe fonduri de compensare a investitorilor si se supune tuturor cerintelor de adecvare a capitalurilor si procedurilor de gestionare a fondurilor clientilor conform MIFID.
X- Trade Brokers actioneaza ca intermediar pe Bursa din Varsovia si ca formator de piata de instrumente derivate- Contracte pentru Diferenta (CFD-uri) si Optiuni- avand ca activ suport instrumente tranzactionate pe toate continentele pe pietele valutare (forex), monetare, de marfuri si, respectiv, de capital (actiuni si indici bursieri).
X-Trade Brokers tranzactioneaza instrumente derivate pe piata extrabursiera, decontarile tranzactiilor efectuandu-se direct intre participantii la piata (institutii financiare, banci, brokeri, dealeri sau investitori individuali- persoane fizice sau juridice). XTB detine platforme de tranzactionare on-line de ultima tehnologie si nu percepe taxe sau comisioane pentru utilizarea aplicatiilor si nici pentru deschiderea / inchiderea pozitiilor. Clientii au acces permanent  la conturile de investitii.
La nivel european, X-Trade Brokers are peste 30.000 de clienti care tranzactioneaza lunar un volum ce depaseste 35 miliarde Euro (in marja).
Incepand cu anul 2010, XTB este partener corporate in Formula 1 al Vodafone McLaren Mercedes.
Pe piata din Romania, X- Trade Brokers s-a lansat oficial in februarie 2009 si este autorizatǎ de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM). Pana in prezent, X-Trade Brokers Romania a educat mai mult de 21.000 de persoane prin programele educationale pe care le desfasoara pe teritoriul tarii.
Volumele lunare de tranzactionare in Romania ating acum 1 miliard de euro (in marja).  
Pentru mai multe informatii vǎ invitǎm sǎ vizitati www.xtb.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here