RUNFEST vine cu surprize dulci și noi provocări pentru alergători în 2017

0
1718

Anul viitor, toți cei care apreciază un stil de viață activ vor avea ocazia să facă mișcare într-o atmosferă deosebită la concursurile din seria RUNFEST, organizate de MPG în formula deja cunoscută de Sportainment, dedicate sportivilor amatori. În total, vor avea loc 7 evenimente de alergare, atât în pădure cât și în spațiul urban.

Vom îmbina pasiunea pentru alergare cu noi provocări și surprize pentru a ne bucura împreună de experiențe interesante în 2017. În ultimii patru ani comunitatea RUNFEST a crescut și a atins pragul de 10.000 de membri, fiind alcătuită din oameni care înțeleg și îmbrățișează valorile promovate de echipa MPG: activități sportive desfășurate cu bucurie, într-un cadru special și sigur, cu beneficii și servicii la o calitate superioară, fairplay, respect pentru viață și natură. Pentru toti cei care vor să facă mișcare împreună cu noi, la orice vârstă, oferim evenimente cu concepte variate, care să aducă oamenii aproape într-o atmosferă relaxantă și plăcută si să le asigure experiențe unice”, a declarat Tudor Mocuța, New Business Director în cadrul MPG.

Sezonul de alergare RUNFEST 2017 ia startul cu un eveniment nou, distractiv, care se concentrează pe o tematică “dulce”: Hot Chocolate Race 10/5 k! Evenimentul se va desfășura în București și va deschide pofta de mișcare membrilor RUNFEST cu două curse accesibile de 5 și de 10 kilometri, după care va urma o sărbătorire a rezultatelor obținute cu diferite sortimente de ciocolată, de altfel cea mai grozavă invenție de pe planetă în materie de dulciuri. Așadar, vom sărbători împreună cursele de alergare din luna aprilie cu delicii dulci, preparate cu grijă și inspirație.

Pe scurt, povestea RUNFEST 2017 se va derula astfel: după startul sezonului cu festinul de ciocolată de la Hot Chocolate Race 10/5 k, vom raspunde provocării Gabrielei Szabo și vom da o fugă la Bistrița, apoi vom saluta primăvara și ne vom bucura de verdele crud al naturii la RACE TO NATURE Trail & Family Run. În iunie vom lua cu asalt Arena Națională în cea mai distractivă și mai energizantă cursă cu obstacole din țară – URBATLON, apoi ne vom cufunda în misterul și răcoarea nopții la After9Cross și vom petrece la cel mai cool party al sezonului. În toamnă, ne vom reîntoarce pe cărările pădurii la FOX TRAIL Half Marathon, iar la final de sezon vom sărbători în stil românesc la Fuga pe uliță încă un an de RUNFEST. Va fi un alt an bun în care am adunat mii de amintiri frumoase, imortalizate în mii de poze dar și în filme, în care am descoperit noi prieteni, am câștigat premii și ne-am bucurat de tot felul de surprize.

Competițiile de alergare RUNFEST 2017 sunt următoarele:

– Hot Chocolate Race 10/5 k – 8 aprilie, București;

– Gabriela Szabo RUNFEST – 6 mai, Bistrița;

– RACE TO NATURE Trail & Family Run – 28 mai, lângă București;

– URBATLON – 17 iunie, Arena Națională, București;

– After9Cross – 22 iulie, București;

– FOX TRAIL Half Marathon – 2 septembrie, Băneasa, București;

– Fuga pe uliță – 21 octombrie, București.

Fiecare dintre cele 7 evenimente se va desfășura fie în mijlocul naturii, fie în mediul urban în diferite locatii. Din fiecare ediție nu vor lipsi traseele atractive, energia pozitivă, culoarea și dinamismul. Vor fi curse accesibile atât copiilor, dar și adolescenților și adulților, indiferent de nivelul de pregătire, cu lungime de la un kilometru până la 21 de kilometri.

În 2016, participanții la competițiile RUNFEST au demonstrat că se poate face mișcare cu multă energie și forță de la 5 ani până la peste 78 de ani.

Ne-am bucurat să constatăm că 45% din totalul alergătorilor a fost reprezentat de persoane de gen feminin, semn că doamnele și domnișoarele iubesc acest sport și stilul de viață sănătos. Marea parte a alergătorilor prezenți la startul concursurilor noastre, 76%, este formată din persoane sub 35 de ani, dar considerăm că și segmentul de peste 45 de ani – 5% din totalul participanților RUNFEST – are potențial de creștere suficient de mare în anii următori, deoarece românii descoperă în fiecare zi ce trece care sunt beneficiile mișcării. Și cine nu își dorește să fie sănătos și în formă și la vârsta pensionării?!”, a detaliat Tudor Mocuța.

Pentru a ajunge însă acolo trebuie să începem din timp, de la vârste cât mai fragede. MPG a încurajat mereu părinții să vină la evenimente împreună cu cei mici, pentru le cultiva dragostea pentru sport și respectul pentru semenii lor. Pentru copii vor fi disponibile diferite facilități la curse și în 2017, dar și multe surprize cu ajutorul sponsorilor și partenerilor de sistem. Platforma RUNFESTwww.runfest.ro, lansată la începutul acestui an pentru comunitatea de sportivi amatori, oferă nenumărate facilități printre care gestionarea individuală a contului personal și posibilitatea de a achiziționa din timp abonamente ce permit înscrierea în eveniment la prețul minim de participare, indiferent de momentul la care are loc înregistrarea. Alergătorii sunt ținuți la curent cu noutățile și pe pagina Facebook RUNFEST, unde se regăsesc și albumele cu fotografii și filmele evenimentelor ce s-au petrecut și care ilustrează experiențele frumoase trăite de participanți.

La final de an, echipa MPG vă dorește tuturor să vă bucurați de sărbători fericite și în pace, alături de cei dragi! Ne vedem la start în 2017 cu multă poftă de distracție!

Despre MPG

MPG implementeaza proiectele sportive initiate de Fundatia PROAM Events, care sustine atragerea populatiei catre practicarea recreationala a unui sport, ca mod sanatos si distractiv de petrecere a timpului liber. Compania este lider de piata pe segmentul proiectelor sportive adresate practicantilor amatori, cu o experienta de 19 ani in domeniu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here