Romanca agresata la Roma a iesit din coma, dar ramane in stare grava

0
607
pumn

pumnTanara romanca agresata de un italian intr-o statie de metrou din Roma a iesit din coma, dar este in continuare in stare grava, informeaza site-ul Libero-News.it.

Maricica Hahaianu, in varsta de 32 de ani, a fost batuta de un italian de 20 de ani in statia de metrou Anagnina (Roma), dupa o discutie mai aprinsa care avusese loc intre cei doi.

La un moment dat, discutia a degenerat, iar italianul i-a dat un pumn romancei, care a cazut. Femeia a fost transportata de urgenta la Spitalul Casilino din Roma si a fost supusa unei interventii chirurgicale.

Giorgio D’Este, medic primar la Spitalul Casilino din Roma a declarat ca femeia a suferit grave leziuni craniene si va fi mentinuta totusi in coma artificiala pana miercuri dupa-amiaza. „Starea sa ramane grava”, iar medicii sunt rezervati, a precizat oficialul citat.

Carabinierii l-au identificat si arestat pe presupusul agresor, cunoscut cu antecedente penale. Acesta sustine ca a actionat in legitima aparare, afirmand ca s-a temut de romanca pentru ca aceasta il amenintase. Justitia italiana a decis ca agresorul sa fie plasat in stare de arest la domiciliu.

Primarul Romei, Gianni Alemanno, a denuntat indiferenta trecatorilor care au asistat fara sa intervina la agresarea romancei. „Este inacceptabil ca intr-un oras cum este Roma sa se intample astfel de agresiuni si sa nu existe o reactie a tuturor celor care vad asa ceva”, a declarat Gianni Alemanno, aflat la Beijing, dupa ce a vazut imagini ale agresiunii din statia de metrou. „Dupa vederea imaginilor, cred ca poate exista o reclamatie pentru refuz de acordare a ingrijirilor medicale de catre martori”, a declarat primarul Romei.(Mediafax)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here