„Replica” din Sinaia a proiectului dezvoltat pe litoral de Nordis Group

0
1808

Investitorul și dezvoltatorul imobiliar Nordis Group are în portofoliu, pe lângă ansamblul mixt de pe litoralul românesc, un concept similar, dar de dimensiuni mai mici, în Sinaia. Alexandru Mihai, Senior Partner în cadrul companiei a vorbit, în cadrul emisiunii imoExpert, și despre evoluția acestui proiect.Situat în zona centrală a orașului de pe Valea Prahovei, în imediata apropiere a gondolei și a pârtiilor de ski, ansamblul Nordis Sinaia va fi format – la fel ca Nordis Mamaia – din camere de hotel (în număr de 240), dar și din apartamente. Potrivit lui Alexandru Mihai, proiectul se află momentan în faza de preautorizare, lucrările de construcție urmând a începe spre sfârșitul acestui an. Cu toate acestea, ansamblul din zona montană este precontractat, deja, în proporție de peste 60% – actele de vânzare-cumpărare urmând a fi încheiate în momentul predării efective a imobilelor. „Fiind un proiect mai mic decât [Nordis] Mamaia, îl vom termina până la sfârșitul anului viitor”, a declarat reprezentantul companiei.

Acesta a precizat că proiectul „are o locație absolut fantastică, este pe drumul spre cota 1.400, iar terenul pe care este amplasat […] are o diferență de nivel de la stradă către limita [sa] de jos de 29 de metri: practic, este construit oarecum în scări”. La capitolul facilități, complexul va cuprinde un restaurant cu vedere panoramică, servicii hoteliere de lux, dar și o zonă de spa, închisă, disponibilă 12 luni pe an – după modelul complexului din Mamaia.

La fel ca pe litoral, dezvoltatorul oferă investitorilor interesați posibilitatea achiziției de apartamente, dar și de camere de hotel, cu un randament garantat de 7% pe an.

Written by

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here