Renault Romania angajeaza ingineri si ofera 2 burse la master in Franta

0
724

De 8 ani, Renault Romania vine cu stand, specialisti in recrutare si meserii, la targul Angajatori de Top, in Bucuresti. La prima editie a targului din 2015 (27- 28 martie), Renault Romania este prezenta cu posturi adresate inginerilor auto, specializati in diverse domenii, dar si cu doua burse de studiu, in Franta, pentru masteranzii in anul I de studii.

Standul Renault Romania la Angajatori de Top, 2014 (echipele Directiei Resurse Umane si atmosfera din stand)

Dana Oprisan, director executiv resurse umane Renault Romania: „Cautam in special ingineri”

„Anul acesta, in procesul de recrutare punem accentul pe profilul inginerie. Cautam persoane cu experienta relevanta in inginerie mecanica, inginerie electrica, electronica, automatica, autovehicule rutiere, tehnologia constructiilor de masini. De asemenea suntem interesati de persoane cu experienta in domeniile financiar (control de gestiune) si resurse umane (compensatii si beneficii) pentru activitatile pe care Renault le are in Romania”, a precizat Dana Oprisan.

Candidatii care doresc sa aplice pentru unul dintre cele 31 de tipuri de posturi oferite de Renault Romania trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte:

– experienta de minim doi ani in domeniul auto sau conex
– experienta de management de proiect
– cunostinte despre tehnica automobilului
– cunostinte tehnice si economice despre procesele logistice si de transport
– cunostinte de limbi straine (engleza, franceza si germana)
– cunostinte operare MS Office
– cunostinte utilizare program de proiectare Catia V5
– aptitudini de negociere si orientare catre client

Acestia trebuie sa dea dovada de capacitate de lucru in echipa si in transvers, capacitate de comunicare si sa fie disponibili pentru a lucra in Bucuresti, Pitesti sau Mioveni.

Informatii complete despre posturile disponibile, cat si despre criteriile de recrutare, sunt disponibile pe site-urile Renault Romania (www.daciagroup.com si www.renault-technologie-roumanie.com), dar si la stand, in cele doua zile dedicate targului.

Candidatii care raspund cel mai bine criteriilor de recrutare vor putea avea un prim interviu, chiar la stand, cu specialistii Renault Romania din diverse domenii: Inginerie (Inginerie vehicul si Sisteme), Servicii (Supply Chain), Logistica (Calitate si Inginerie), precum si Financiar (Cost vanzare si Control de gestiune).

Start inscrieri pentru 2 burse de studii la master

Renault Romania, in parteneriat cu Agence Universitaire Francophone si Ambasada Frantei la Bucuresti, ofera doua burse de studii la universitati din Franta, adresate masteranzilor in anul I, cu profil studii tehnice. Cursurile pentru master, anul II, vor incepe in luna septembrie 2015, iar anul universitar cuprinde un semestru teoretic, dedicat studiilor, si unul practic, dedicat stagiului. Dupa finalizarea studiilor in Franta, cei doi bursieri vor fi evaluati de Renault Romania in perspectiva angajarii acestora in activitatea de productie, pe platforma industriala de la Mioveni.

Compania s-a alaturat in anul 2011 programului de burse cofinantate impreuna cu Ambasada Frantei la Bucuresti. Participarea Renault Romania in programul de burse internationale vizeaza consolidarea parteneriatului public-privat, incurajand astfel perspectiva tinerilor de a se angaja in Romania, in domeniul auto.

Cei care doresc sa acceseze cele doua burse pot obtine informatii despre profilul candidatului in standul Renault Romania, la Angajatori de Top, dar si pe site-ul https://formulaires.auf.org/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here