Reluare audiente cu cetatenii

0
603

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, d-nul Alin Tise, reia programul de audiente cu cetatenii. Astazi, 19.05.2011, d-nul Alin Tise se va intalni cu cetatenii din cartierul Marasti al municipiului Cluj-Napoca, cu incepere de la ora 17.00, la Scoala „Ion Agarbiceanu”, str. Gradinarilor, nr. 1.

Alaturi de presedintele Consiliului Judetean vor participa reprezentanti ai Companiei de Apa Somes, Casei Judetene de Pensii, Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca, Directiei de Sanatate Publica, ai Directiei Sanitar Veterinare, Aeroportului International Cluj Napoca, Inspectoratului Scolar Judetean, Inspectoratului Politiei Judetene, Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului si ai Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorului.
Pentru presedintele Consiliului Judetean Cluj, d-nul Alin Tise, intalnirile cu cetatenii au reprezentat o constanta a activitatii desfasurate in actualul mandat. in anii 2008 – 2010, sub genericul „Audiente in teritoriu” s-au desfasurat peste 150 de intalniri cu locuitorii din comunele judetului, fapt care a permis cetatenilor sa isi prezinte problemele si a dus la rezolvarea acestora de catre administratia judeteana.

Biroul de presa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here