Evenimente Clubbing: Manu-L (Ibiza), Kidd Gerry(Bulgaria), Oliviu, Mircea Ivan

0
710

Oxygen

FROM IBIZA TO BUCHAREST!

MANU-L(IB) / KIDD GERRY(BG)/ Oliviu(RO)/ Mircea Ivan (RO)
OXYGEN CLUB
JOI, 19.05

Direct din Ibiza in Oxygen Club!
Joi, 19 mai, incepand cu orele 23:00, ai la pupitru niste invitati cu totul deosebiti din scena muzicii electronice!

MANU-L si-a inceput cariera acolo unde orice DJ isi doreste sa puna muzica. A devenit rezident si proprietar al barului Noctambula, un punct de referinta al insulei dar treptat a cucerit si celelalte cluburi de renume precum Monza, Space sau Privilege. A facut show alaturi de Ricardo Villalobos, Luciano, Locodice, Tania Vulcano si multi alti DJ ai momentului.Nu a fost exclus nici din line-up-urile petrecerilor legendare precum CIRCOLOCO DC10, CARL COX NIGHT, sau ZOO PROJECT.

Productiile sale de la OFF Recordings, Monique Music, Monza Ibiza Records, Natural Rhythm, Sleep Is commercial, Piekup rec, High Definition Records samd se bucura de un success nebun in Ibiza insa au atins si alte destinatii in care Manu-L a avut gig-uri, precum: Italia, Spania, Germania, Olanda, UK, Asia, America de Sud si multe altele.

La acelasi pupitru, urca in seara de joi si prima Djita din Bulgaria, KIDD GERRY un adevarat asset al miscarii underground din sud. Aceasta este foarte iubita si apreciata pentru numeroasele festivaluri la care a participat sau pentru evenimentele organizate la malul marii cu nume grele ale industriei.

Pe partea de Dji romani seara de joi aduce doua mari bile albe ale soundului underground: Oliviu, exponent al festivalului Iures si Mircea Ivan(Dance FM) al carui set poate fi ascultat in fiecare luni intre 21:00- 22:00 pe 89,5 FM.

INTRAREA LIBERA !
Adresa: Club Oxygen, Sun Plaza, Buc
Info & Rez : +4 0751 091 876

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here