Zboruri la preturi avantajoase spre Frankfurt de pe Aeroportul Cluj

0
574

Campania Maratonul de primavara a companiei TAROM continua! Pasagerii Aeroportului International Cluj-Napoca pot achizitiona bilete spre Frankfurt la pretul de doar 89 de euro, plus taxe de aeroport. Oferta face parte din cadrul promotiei „Maratonul de primavara” lansat de compania TAROM. Astfel biletul dus-intors pe ruta Cluj-Napoca-Frankfurt va costa 196 de euro.

Biletele dus-intors, cumparate in perioada 18 mai-28 mai, sunt valabile pentru calatorie in perioada 23 mai -22 iunie (data ultimului retur). Pasagerii au la dispozitie si serviciul de check-in online, care poate fi accesat pe siteul www.tarom.ro
Directorul Aeroportului Interntional Cluj-Napoca, societate aflata in proprietatea consiliului judetean Cluj, d-nul David Ciceo  a declarat ca, prin lansarea acestei promotii, compania aeriana, in colaborare cu aeroportul, doreste sa vina in intampinarea tuturor clujenilor cu oferte de zbor cat mai avantajoase.
„Ne bucuram ca, prin aceasta colaborare cu compania aeriana, putem veni in sprijinul tuturor pasagerilor Aeroportului International Cluj-Napoca. Pentru noi cel mai important este sa oferim pasagerilor de pe Aeroportul Cluj-Napoca conditii cat mai bune si mai avantajoase de zbor”, a declarat directorul David Ciceo.
De pe Aeroportul International Cluj -Napoca se opereaza curse spre Frankfurt cu o frecventa de 4 ori pe saptamana, in zilele de marti, joi, sambata si duminica.

Biroul de presa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here