Radox ridica standardele de calitate in piata de solutii de tratare a aerului prin parteneriatul cu compania austriaca Euroclima

0
722

Radox, unul dintre jucatorii importanti in piata de echipamente HVAC din România, a lansat astazi unitatile de tratare de aer produse de Euroclima. Astfel, Radox devine unul dintre putinii distribuitori din tara noastra cu oferta completa de solutii de incalzire, ventilatie si climatizare pentru spatii rezidentiale, de birouri, comerciale, de agrement, de depozitare cu temperatura controlata sau industriale.

Euroclima este o companie care opereaza la nivel international in Europa, Orientul Mijlociu, Africa, Australia si Asia si produce unitati de tratare a aerului de maxima eficienta, in patru fabrici din Austria, Italia si India. De asemenea, 3 recorduri mondiale subliniaza pozitia Euroclima pe piata internationala a unitatilor de tratare a aerului: cel mai mare shopping center din lume, in Dubai, cel mai mare bazin de inot acoperit si cel mai mare yacht privat din lume.

„Am ales parteneriatul cu Euroclima deoarece scopul ambelor companii este de a oferi clientilor produse si servicii de cea mai buna calitate. Credem ca, impreuna vom putea impune un standard de calitate in aceasta piata, greu de depasit de catre competitorii nostrii. Astfel, clientii vor intelege avantajele produselor Euroclima derivate atât din caracteristicile lor tehnice dar si din calitatea serviciilor de consultanta si mentenanta” a declarat Cristiana Rosu, director general al Radox.

Radox a inregistrat in 2015 o cifra de afaceri de 7,6 milioane de euro si ramâne unul dintre cei mai mari producatori si distribuitori europeni de produse pentru incalzire, climatizare si ventilatie.

in 2016, Radox estimeaza ca, cel putin 30% din cresterea planificata a cifrei de afaceri va veni din proiecte de instalare de unitati de tratatre a aerului. “Estimam o crestere de cel putin 10% in piata construcţiilor susţinuta atât de noile cladiri de birouri din Capitala si marile orase, dar si de noile proiecte rezidenţiale si de agreement, fapt care va duce si la o cerere marita de solutii integrate de tratare a aerului” a mai declarat Cristiana Rosu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here