Putere BlueEFFICIENCY, in curand se va lansa Noul Actros de cursa lunga

0
480

Un grad mai mare de profitabilitate, dinamism şi confort
Primul camion de pe piata, care respecta standardele Euro VI

Stuttgart – in momentul de fata, exista versiuni-test deghizate aflate inca in fazele finale de probe practice, care vor fi insa puse deja in vanzare in cea de-a doua jumatate a anului 2011: noile camioane de cursa lunga sunt dezvoltate sa contribuie la succesul celor mai bine vandute camioane, Mercedes-Benz Actros. Aceste noi camioane pot oferi operatorilor de transport şi şoferilor un grad superior de profitabilitate, dinamism şi confort, datorat in parte cabinelor complet noi, disponibile in şapte versiuni de baza. Chiar şi deghizate, contururile indica prezenta unui design frapant, dar tipic Mercedes-Benz, cu note aerodinamice rafinate şi un inovator concept de iluminare. Dimensiunile exteriorului confirma abundenta spatiului de lucru, de locuit şi de odihna destinate şoferului.
Sub cabina, puterea este data de motorizarile din Noua Generatie de Motoare construite la Mannheim, recent prezentate de catre Mercedes-Benz, care, pentru inceput, vor fi disponibile in patru clase de capacitati, de la 310 kW la 375 kW, cu un cuplu maxim de la 2100 Nm la 2500 Nm. Datorita tehnologiei ultra-moderne care include sistemul unic de injectie X-Pulse, recircularea gazelor de eşapament şi post-tratarea acestora prin tehnologia BlueTec diesel şi un filtru de particule, aceste motoare sunt primele din Europa care respecta deja limitele Euro VI de emisii, aplicabile abia din anul 2014. Euro VI va reduce valorile curente Euro V ale limitelor NOx cu inca 80% şi ale limitelor de particule cu 67%.
in ultimii şapte ani, noile camioane de cursa lunga Mercedes-Benz Actros au fost supuse unor teste riguroase in arşita din Sierra Nevada, unor teste de iarna la Cercul Polar şi unora practice, pe şosele. Ca şi in cazul camioanelor Mercedes-Benz care şi-au dovedit valoarea in toate aspectele transportului de marfuri, caracterul demn de incredere al noilor camioane de cursa lunga vor sustine pe mai departe sloganul Mercedes-Benz “Trucks you can trust”.

Mai multe informatii despre Mercedes-Benz si fotografia cu numarul de index 11A391 sunt disponibile online la: www.media.mercedes-benz.ro si www.mercedes-benz.ro.

Contact:
Stelian Campean
stelian.campean@daimler.com
+40 21 20 04 681

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here