Pugilistul Kelly Pavlik a refuzat sa boxeze cu Bute pentru 1,35 milioane de dolari: Nu boxez cu un stangaci pentru atat de putini bani

0
633
manusa-de-box

manusa-de-boxPugilistul american Kelly Pavlik a refuzat sa boxeze cu Lucian Bute, invocand faptul ca i se ofera o suma de bani prea mica pentru aceasta lupta, informeaza presa canadiana. Pavlik, fost campion mondial la categoria mijlocie, trebuia sa-l intalneasca, sambata, pe conationalul sau Darryl Cunningham,

iar in cazul unei victorii urma sa lupte cu Bute, in 5 noiembrie.

Boxingscene.com scrie ca, pentru meciul cu pugilistul roman, Kelly Pavlik ar fi incasat circa 1,35 milioane de dolari. insa americanul a aflat ca danezului Mikkel Kessler i s-a propus un contract mult mai mare, de peste trei milioane de dolari, pentru a boxa cu Bute, astfel ca, nemultumit fiind de banii pe care i-ar fi primit, a decis sa renunte la ambele intalniri.

„Lupta cu Bute nu va mai avea loc. Nu am de gand sa boxez cu un stangaci pentru atat de putini bani” , a spus Pavlik, conform boxingscene.com.

Este pentru a cincea oara cand Kelly Pavlik refuza o lupta in ultimii doi ani, precedentele patru intalniri fiind anulate din cauza unor accidentari ale americanului sau din cauza faptului ca urma tratamente de dezalcoolizare.

Pugilistul Lucian Bute si-a pastrat cu succes pentru a opta oara centura mondiala IBF la categoria supermijlocie, dupa ce l-a invins pe francezul Jean Paul Mendy prin KO in repriza a patra a meciului desfasurat in 9 iulie, la Romexpo, in fata a 10.000 de spectatori. Urmatorul adversar al lui Bute ar fi trebuit sa fie Kelly Pavlik. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here