Prof. univ. dr. ing. Sorin Dimitriu, reales in fruntea Camerei bucurestene

0
743
Luni, 25 iunie 2012, a avut loc Adunarea generala a reprezentantilor membrilor Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB). Pe ordinea de zi a adunarii – statutar constituita – s-au aflat atat probleme organizatorice, cat si probleme de natura strategica.

Cu aceasta ocazie, a fost aleasa, prin vot secret, conducerea CCIB pentru perioada 2012-2016. Astfel, la o luna dupa reconfirmarea sa in functia de vicepresedinte al Camerei Nationale, prof. univ. dr. ing. Sorin Dimitriu a fost reales in functia de presedinte al CCIB.

In functia de vicepresedinte al Camerei bucurestene au fost alesi  dr. Aurel Vainer (membru onorific al CCIB, deputat, presedintele Federatiei Comunitatilor Evreiesti din Romania, pentru un nou mandat), Iuliu Stocklosa (East Electric) si Gheorghe Lemnaru (Ghele Impex SRL).

Sorin Dimitriu este profesor universitar la Facultatea de Stiinta si Ingineria Materialelor din cadrul Universitatii Politehnica din Bucuresti. De asemenea, este presedintele Uniunii Balcanice a Metalurgistilor. Prof. univ. dr. ing. Sorin Dimitriu are o bogata experienta in domeniul economic, ocupand de-a lungul timpului functiile de ministru al privatizarii, presedinte al Fondului Proprietatii de Stat, vicepresedinte al Comisiei de Politica Economica, Reforma si Privatizare a Camerei Deputatilor si consilier al presedintelui Romaniei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here