„Produs de Cluj” la Bistrita

0
717

100 de producatori clujeni se vor afla la acest sfarsit de saptamana in municipiul  Bistrita, in cadrul celui de al doilea targ organizat de Asociatia „Produs de Cluj”. De la cultivatori de castraveti si rosii, producatori de lactate, carmangerie, bauturi de traditie, pana la mesteri populari si indragiti interpreti de folclor, clujenii isi vor prezenta vecinilor din jude’ul Bistrita cartea de vizita.

„Organizam a doua editie a targului cu convingerea ca vom reusi sa aratam tuturor cum munca sustinuta si dorinta de a promova valorile traditionale pot sustine si promova interesele unei comunitati. Vom continua sa aducem marcile de care suntem atat de mandri la poarta tuturor romanilor. Prin cumpararea de produse locale, punem umarul la crearea de locuri de munca, si asa vom avea mai multi bani pentru scolile noastre, pentru spitale, drumuri, pentru promovarea turismului”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
In cadrul primei editii a targului, organizate la Cluj-Napoca in perioada 10-12 iunie, la care au participat 30.000 de vizitatori, au fost vandute 25 de tone de produse si au fost distribuite 10.000 de tichete de tombola.

Biroul de presa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here