Cazul mortilor suspecte din cartierul Primaverii: Care sunt ipotezele anchetatorilor

0
692
politist-ancheta

politist-anchetaIn cazul celor doua femei gasite moarte in casa, in cartierul Primaverii, nu exista urme de efractie la usa sau la ferestre, nici urme de ravasire a apartamentului, anchetatorii luand in calcul trei ipoteze in legatura cu circumstantele decesului, au declarat pentru MEDIAFAX surse oficiale.

Cele doua victime sunt Elena Parvulescu (de 77 de ani) si Cristina Verona (de 44 de ani), mama si fiica.

Conform gandul.info, Cristina Verona a lucrat in presa. Ea a fost, pentru o scurta perioada, redactor sef la revista pentru femei Elle Romania si tot pentru o scurta perioada a lucrat si la agentia de publicitate Graffiti BBDO, la departamentul Relatii Publice. in perioada 2005 – 2007, Verona a fost redactor sef al publicatiei Reader’s Digest.Ulterior, ea a fost seful publicatiei Sale & Pepe, editia din Romania, editata de Monden Media Group.

In apartament nu exista urme de efractie nici la usa, nici la ferestre, usa fiind incuiata pe interior cu cheile in butuc. Totodata, nu exista urme de ravasire a locuintei.

Potrivit medicilor cele doua femei sunt moarte de 4-5 zile, cadavrele fiind intr-o stare inaintata de putrefactie, astfel incat pe trupurile victimelor nu se puteau distinge urme de violenta.

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca, a declarat ca anchetatorii iau in calcul trei ipoteze legat de cirumstantele producerii decesului: moartea naturala; sinuciderea femeii mai tinere, in contextul in care vecinii spun ca avea probleme psihice; fapt nedovedit insa cu documente medicale; fiica si-a omorat mama, apoi s-a sinucis.

Cele doua femei au fost gasite decedate, marti seara, in cartierul Primaverii din Bucuresti. Serviciul de Ambulanta Bucuresti – Ilfov a fost solicitat de catre un barbat in Bulevardul Primaverii, numarul 42, au declarat surse medicale.

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca la 112 s-a primit un apel din partea vecinilor, care au reclamat un miros foarte puternic de putrefactie.

Echipajul medical care a ajuns la fata locului a gasit in imobil doua cadavre in stare avansata de putrefactie, stabilindu-se ca decesul ar fi survenit cu aproximativ 72 de ore inainte.

Primele informatii aratau ca femeia mai tanara avea multiple plagi pe corp, fiind gasita spanzurata de calorifer, iar cea de-a doua ar fi fost goala, in baie. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here