Producatorul roman de cosmetice Farmec a inaugurat primul magazin din Spania

0
788

Producatorul de cosmetice Farmec Cluj-Napoca a inaugurat in Barcelona, cu ajutorul unui partener local, primul magazin din Spania, situat intr-o zona foarte accesibila publicului, aflata aproape de centrul orasului, informeaza Mediafax.

Potrivit unui comunicat transmis, joi, de compania Farmec, deschiderea magazinului din Barcelona a venit ca raspuns la cererile din ce in ce mai mari de produse cosmetice romanesti din partea localnicilor, a turistilor si a romanilor stabiliti in Spania.

„Partenerul companiei Farmec SA din Barcelona, Mercatrom Alimentacion SL, a inaugurat recent primul magazin de brand Farmec din Spania, in Barcelona. Situat pe strada Carrer Provença, o zona foarte accesibila publicului, aflata aproape de centrul metropolei, noul magazin isi asteapta vizitatorii intr-un spatiu modern, inspirat de designul existent deja in toate magazinele Farmec din tara sau din strainatate. Deschiderea noului magazin de brand Farmec in Barcelona, unul dintre cele mai apreciate orase din lume de catre turistii de pretutindeni, a venit ca raspuns la cererile din ce in ce mai mari de produse cosmetice romanesti din partea localnicilor, a turistilor si a romanilor stabiliti in Spania”, se arata in comunicat.

Directorul general al Farmec, Mircea Turdean, scrie in comunicat ca, in cadrul noului magazin din Spania, „consumatorii se vor bucura de brandurile recunoscute si apreciate ale companiei Farmec si vor primi recomandari profesioniste din partea personalului specializat”.

Vizitatorii noului magazin din Barcelona pot gasi pe rafturi cele mai noi game produse la fabrica de la Cluj-Napoca, precum si marci traditionale, printre care dermatocosmeticele din gama Gerovital H3 Derma+, produsele din gamele Gerovital H3 Classic si Retinol, Gerovital H3 Evolution, cat si cele dedicate ingrijirii barbatilor, Gerovital H3 Men.

„Alaturi de acestea, consumatorii se mai pot bucura si de produsele din gamele Aslavital, Farmec Argan Plus, precum si de alte produse pentru ingrijire personala, cosmetica decorativa si produse din gamele profesionale din portofoliul Farmec”, se mai arata in comunicatul Farmec.

Magazinul de brand din Barcelona este cel de-al treilea centru Farmec inaugurat in afara tarii anul acesta, dupa ce, in primavara, au fost deschise magazinele din Franta (Menton) si Grecia (Alexandroupoli).

in 2014, doua magazine Farmec au fost inaugurate in Grecia, la Salonic si Katerini.

Primul magazin Farmec din afara tarii a fost deschis in 2003 in Sharjah, Emiratele Unite Arabe. Din 2013, compania are un magazin de brand si in Budapesta, intr-o cladire monument istoric din zona Corvin.

in Romania, Farmec detine sase magazine proprii in Cluj-Napoca, Arad, Timisoara si Targu Mures.

in prezent, produsele Farmec ajung in peste 30 de tari, principalele piete fiind Japonia, Ungaria, Grecia, Macedonia, Republica Moldova, EAU, Irak, Kuwait, Canada.

Farmec SA Cluj-Napoca este cel mai mare producator roman de cosmetice din Romania, avand acreditari internationale ale proceselor de fabricatie.

in primul semestru din acest an, afacerile producatorului roman de cosmetice Farmec au crescut cu 10% fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 82,66 milioane de lei (18,6 milioane euro), sustinute de extinderea portofoliului de produse si de dezvoltarea vanzarilor online.

Anul trecut, Farmec Cluj-Napoca a incheiat cu o cifra de afaceri de 152 milioane lei (34 milioane euro), in crestere cu peste 10% fata de valoarea din 2013, dupa investitii in modernizarea liniilor de productie si extinderea portofoliului de produse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here