Primele concluzii in cazul mortilor suspecte din cartierul Primaverii: Cristina Verona si-a omorat mama, iar apoi s-a sinucis

0
683
masina-politie

masina-politieCristina Verona si-a omorat mama, iar apoi s-a sinucis, potrivit primelor concluzii ale anchetei incepute dupa gasirea celor doua femei decedate, in locuinta lor din cartierul Primaverii, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca.

Elena Parvulescu, mama Cristinei Verona, a murit, potrivit legistilor, in urma unei asfixii mecanice prin obturarea orificiului oro-nazal si prin comprimare toracica, a spus Diana Sarca.

Potrivit acelorasi concluzii preliminare ale legistilor, Cristina Verona a murit prin asfixie prin spanzurare, a spus Diana Sarca.

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei a precizat ca acestea sunt rezultatele preliminare ale examenului medicol-legal.

Ipoteza anchetatorilor in prezent este omorul urmat de sinucidere, a mai spus Sarca.

Parchetul Tribunalului Bucuresti a fost sesizat marti ca intr-un imobil situat pe Bulevardul Primaverii au fost gasite decedate doua persoane de sex femeiesc, informeaza institutia, intr-un comunicat de presa de joi.

„Autopsiile efectuate in data de 06.07.2011 au reliefat faptul ca moartea persoanei de 77 de ani a fost violenta si s-a datorat insuficientei cardio-respiratorii acute, consecutiva unei asfixii mecanice prin obturarea orificiilor oro-nazale si comprimare toracica, in timp ce moartea persoanei de 44 de a fost violenta si s-a datorat insuficientei cardio-respiratorii acute, consecutiva unei asfixii mecanice prin spanzurare; decesul celor doua persoane s-a produs in urma cu 4-5 zile”, se arata in comunicatul Parchetului Tribunalului Bucuresti.
Elena Parvulescu (de 77 de ani) si Cristina Verona (de 44 de ani), mama si fiica au fost gasite decedate, marti seara, in cartierul Primaverii din Bucuresti , dupa ce Serviciul de Ambulanta Bucuresti – Ilfov a fost solicitat de catre un barbat in Bulevardul Primaverii, numarul 42.

In apartament nu exista urme de efractie nici la usa, nici la ferestre, usa fiind incuiata pe interior cu cheile in butuc. Totodata, nu exista urme de ravasire a locuintei, au declarat, pentru MEDIAFAX surse oficiale.

Parchetul Capitalei a confirmat ca cercetarea la fata locului a reliefat lipsa urmelor de efractie, usa de acces fiind incuiata, din interior, la momentul sesizarii evenimentului, precum si absenta urmelor de ravasire.

Potrivit medicilor cele doua femei sunt moarte de 4-5 zile, cadavrele fiind intr-o stare inaintata de putrefactie, astfel incat pe trupurile victimelor nu se puteau distinge urme de violenta.

Primele informatii aratau ca femeia mai tanara avea multiple plagi pe corp, fiind gasita spanzurata de calorifer, iar cea de-a doua ar fi fost goala, in baie.

Parchetul Capitalei precizeaza ca in prezent sunt continuate cercetarile in vederea stabilirii cu certitudine a circumstantelor in care s-a produs decesul celor doua femei. (Mediafax)

Sursa foto: Arhivafoto.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here