Premiera in imobiliare: s-a deschis ImoSfera, primul targ imobiliar virtual din Romania

0
752
imosfera_splash

imosfera_splashLuni, 21 iunie 2010, ora 10.00, se deschide oficial ImoSfera, primul targ imobiliar virtual din Romania, care se desfasoara exclusiv online in saptamana 21 iunie – 27 iunie, pe o platforma dezvoltata de www.imobiliare.ro care poate fi accesata la adresa: www.imosfera.ro.

Pe lista finala a primei editii figureaza 32 de expozanti, in majoritate dezvoltatori imobiliari, care prezinta 32 de ansambluri rezidentiale din 8 orase mari ale Romaniei, respectiv Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Oradea, Ploiesti, Bacau si Timisoara. Avantajul conceptului este dublu: expozantul beneficiaza de un mod de promovare inedit cu o certa valoare adaugata, ceea ce ii permite sa obtina o expunere ridicata la costuri avantajoase, iar vizitatorul poate avea un acces facil la ofertele prezentate, indiferent de locul in care se afla, singura conditie pe care trebuie sa o indeplineasca fiind conexiunea la internet. Dincolo de platforma in sine care este spectaculoasa si totodata unul din principalele elemente inovatoare ale proiectului, ImoSfera aduce si alte elemente noi care subliniaza ideea de eficienta a mediului online: este primul targ imobiliar care beneficiaza de o platforma de chat adaptata, respectiv de posibilitatea de a masura in timp real indicatori cantitativi si calitativi specifici: numar vizitatori stand, perioada petrecuta in stand, timp vizualizare materiale promotionale, timp petrecut in conversatie, numar contacte directe. in plus, toate conversatiile sunt salvate in arhiva, impreuna cu datele de contact si preferintele vizitatorului. “Desi la inceput parea sa aiba toate ingredientele unui proiect fantezist, sa nu uitam ca in Romania exista aproape 8 milioane de utilizatori de internet, multi dintre ei fiind relativ tineri si cu o nevoie imobiliara pronuntata, ImoSfera s-a concretizat intr-un proiect inovator si practic – datorita mediului online in care se desfasoara care garanteaza un acces facil. Printre dezvoltatorii care vor expune proiecte in cadrul ImoSfera se numara: Adama, Impact, Gabi’s Development, Green City Construct, HL1 Group, Volumetric Traian Park, Mao Imobiliare, Cavanaro, Conarg, Ank Art Building, Tri Investments ERPF, Corsaru Rosu, Arh Ventures, Selina Invest si Mega Constructii. De asemenea, agentiile Grup de Lux din Cluj-Napoca, Inedit imobiliare din Brasov, respectiv Apulum 94 si Green Angels din Bucuresti vor expune proiecte rezidentiale la prima editie a targului virtual. Ne bucura reactia pozitiva a expozantilor si mai ales faptul ca au inteles sa vina cu oferte atractive pe toata perioada targului”, explica Adrian Erimescu, organizatorul proiectului. De altfel, in ImoSfera pot fi gasite oferte interesante: case si vile finisate de la 700 euro/mp, sau la rosu la preturi de 380 euro/mp, respectiv vile cu preturi de pana in 100.000 de euro; terenuri cu preturi pornind de la 8 euro/mp; reduceri de pana la 16.000 de euro la apartamente; finantari avantajoase cu avansuri care pornesc de la doar 8.500 de euro pentru garsoniere si urca pana la 15.500 euro pentru apartamentele cu trei camere; curte, loc de parcare sau garaj sau chiar boxe ca bonusuri.
Ansamblurile inscrise in targul virtual sunt: Maple Place, Delea Veche 24, Perla Nord, Rasarit de Soare; Quadra 2, Cernica Residence, Green City, Eminescu View, Greenfield, La Riviere, Orhideea Gardens, Red House 1, Red House 2, Vila Coresi, Evo Casa Armonia, Evo Casa Selecta, Edenia Titan din Bucuresti; Mao Life Residence, Genesis si Belle Ville Residential din Cluj-Napoca; Privilegio,Bellevue Residence si Evo Casa Viva din Brasov; Fructus si Grunwald din Timisoara; Luceafarul si Europa din Oradea; Boreal din Constanta; Roua si Evo Casa Orizont din Ploiesti, respectiv Evo Casa Completa din Bacau. Despre imobiliare.ro: Lansat in ianuarie 2000, www.imobiliare.ro este primul si cel mai accesat portal imobiliar din Romania. Portalul a depasit de curand pragul de 17 000 de vizitatori unici pe zi si cuprinde cea mai mare baza de oferte din toate categoriile imobiliare la nivel national.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here