Redescopera placerea de a conduce, vizitand a IX-a editie a Salonului Auto Bucovina

0
743
ccisv-auto

ccisv-autoCamera de Comert si Industrie Suceava in parteneriat cu Shopping City Suceava, organizeaza cea de a IX-a editie a Salonului Auto Bucovina. Vizitatorii vor putea admira peste 55 de modele ale celor 20 de marci prezente in cadrul salonului.

 

INEDIT! Pentru prima oara in Suceava, va putea fi admirat un monopost de Formula 1 – Renault R30, un bolid de 900-1000 CP, care va fi prezentat de Darex Auto, concesionar Renault – Dacia – Nissan. Pasionatii de curse auto vor putea lua lectii de la unul dintre cei mai mari piloti de raliuri din Romania, vizita campionul national Mihai Leu in cadrul standului Auto Bitti, concesionar Fiat – Alfa Romeo – Lancia – Ssang Yong.

Manifestarea, eveniment de referinta pentru industria auto, este specializata in autoturisme; autoturisme de teren; microbuze, autocare; vehicule utilitare usoare; autocamioane; biciclete, motorete, scutere, ATV-uri; motociclete; echipamente si accesorii pentru autovehicule, echipamente si aparatura pentru service auto, piese si accesorii auto; Car Audio & Security; tuning; inchirieri auto; scoli de soferi; echipamente si aparate pentru sport si agrement si altele.

Expozitia se va desfasura in perioada 24 – 27 iunie 2010, in parcarea Shopping City Suceava si va putea fi vizitata de joi pana sambata intre orele 10:00 – 19:00 si duminica intre orele 10:00 – 16:00.

Evenimentul se va bucura de prezenta activa  a Inspectoratului de Politie Judetean Suceava, a Serviciului de Descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Suceava si a Autoritatii Rutiere Romane.

Mai multe detalii gasiti pe www.ccisv.ro

Biroul de presa al CCIA Suceava

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here