ANFP va premia cele mai bune practici din administratia publica

0
700
administratie

administratieAgentia Nationala a Functionarilor Publici (ANFP) lanseaza cea de-a III-a editie a competitiei celor mai bune practici in administratia publica din Romania, pentru a continua, in acest fel, procesul de promovare a rezultatelor deosebite obtinute in administratia publica romaneasca.

 
Scopul acestui demers este de a identifica, evidentia si disemina cele mai eficiente si inovative practici administrative, de a face cunoscute experienta si rezultatele remarcabile ale administratiei publice din Romania, care exista chiar si in situatia actuala de criza financiara.
La competitie pot participa institutii si autoritati publice, de la toate nivelurile administratiei publice, inscrierea desfasurandu-se in perioada 20 iunie – 20 august 2010, pe site-ul www.anfp.gov.ro. Ghidul practic cu informatiile necesare pentru depunerea lucrarilor si formatul standard pentru aplicatie, pot fi accesate pe site-ul ANFP. De mentionat ca nu pot participa in competitie proiecte/cazuri de buna practica care au mai fost premiate la editiile anterioare ale conferintei sau idei de proiecte care nu au fost inca implementate.
Sectiunile tematice sunt urmatoarele:
imbunatatirea serviciilor publice printr-un management organizational si al calitatii performant;
consolidarea administratiei publice prin promovarea dialogului social, dar si prin atragerea la actul de decizie a cetatenilor;
sporirea gradului de integritate, transparenta si raspundere in cadrul functiei publice.
Cele mai bune exemple de buna practica vor fi incluse intr-un Ghid de bune practici si vor fi premiate in cadrul Conferintei „Inovatie si calitate in sectorul public” – editia a III-a, eveniment care va avea loc la Bucuresti, in data de 16 noiembrie 2010.
“Lansam aceasta competitie atat pentru a atrage atentia ca in administratia publica romaneasca sunt numeroase exemple de bune practici, de proiecte si rezultate care merita a fi aduse in atentia publicului, cat si din perspectica succesului pe care l-au avut editiile anterioare ale competitiei. Va adresez, asadar, invitatia de a va inscrie in competitie si de a pune in valoare astfel practicile implementate cu succes in organizatia dumneavoastra”, a precizat domnul Andras SZAKAL, presedintele ANFP.

Presedinte – Secretar de Stat
Andras SZAKAL

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here