Pregateste-te pentru bonusuri mai mari atunci cand zbori premium cu British Airways

0
564

Oaspetii British Airways vor primi ca bonus peste 100,000 BA Miles si pana la 800 USD prin Marriott TravelCard atunci cand calatoresc in orice cabina premium, de acum pana la sfarsitul anului.
Dupa inregistrare, clientii vor primi drept bonus BA Miles de fiecare data cand zboara in Club Europe, Club World sau First, si in acelasi timp, vor fi mai aproape de un zbor recompensa si un TravelCard Marriott.

 TravelCard Marriot poate fi folosit la orice hotel al retelei pentru cazare sau o serie de servicii, inclusiv tratamente spa, cocktail-uri si cina sau chiar o partida de golf.
Pentru a fi eligibil pentru oferta promotionala clientii trebuie sa fie membri ai British Airways Executive Club. Pentru a va inscrie in Executive Club accesati www.ba.com/stepup si inregistrati-va automat pentru oferta.
Emil Delibashev, Directorul Comercial al British Airways pentru zona Balcanilor declara: “British Airways ofera o experienta de neegalat pentru clientii premium, acestia putand beneficia de lounge-uri luxoase, check-in rapid si cabine spatioase.
“Suntem incantati ca ne putem recompensa oaspetii care calatoresc in cabinele premium cu oferte fantastice, cum ar fi aceasta. Acei utilizatori care nu sunt deja membri Executive Club ar trebui sa se inregistreze acum pentru a beneficia de oferta”.
Pentru mai multe detalii despre oferta sau pentru a va inregistra vizitati ba.com/stepup.
***
August 25th, 2010

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here