PRACTICA ECONOMICA SI MANAGERIALA IN ORGANIZATII ROMANESTI – PRACTOR

0
1005

Academia de Studii Economice Bucuresti, in colaborare cu Consiliul National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania va invita sa participati la conferinta de lansare a proiectului „Practica economica si manageriala in organizatii romanesti – PRACTOR”, proiect finantat de Uniunea Europeana prin Programul POSDRU/161/G/141010.

Evenimentul va avea loc marti 10 iunie 2014, ora 12:30, sala Virgil Madgearu din incinta Academiei de Studii Economice, Piata Romana nr. 6, sector 1, Bucuresti.

Obiectivul general al proiectului consta in dobandirea, dezvoltarea, evaluarea si valorificarea de aptitudini practice de munca pentru studentii din ciclul economic de licenta in vederea facilitarii insertiei acestora pe piata fortei de munca. Proiectul isi propune dezvoltarea unui program de practica economica manageriala pentru 500 de studenti din ciclul de licenta. Acest program le va permite studentilor sa realizeze desfasurarea practicii de specialitate in firme gazda, le va asigura dobandirea de competente bazate pe o armonizare intre pregatirea teoretica si cea practica si ii va pregati
mai bine pentru insertia pe piata fortei de munca. Initierea si dezvoltarea acestui program de practica va conduce la flexibilizarea orientarii profesionale pe care o vor urma studentii dupa absolvire pe piata fortei de munca si, de asemenea ii va ajuta sa cunoasca care sunt
exigentele pe care le implica ocuparea unui loc de munca in cadrul unor firme reale.

Promotorul proiectului este Academia de Studii Economice Bucuresti – Facultatea de Management, in parteneriat cu Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania. Perioada de implementare este aprilie 2014 – octombrie 2015. Asteptam sa primim confirmarile dvs. de participare pana pe 6 iunie 2014, ora 16:00, la:

Manager de proiect,
Lect. univ. dr. Sebastian Ion CEPTUREANU
E-mail: [email protected]
Tel.: 0740 019 879
Responsabil de proiect din partea CNIPMMR,
Carmen IANCU
E-mail: [email protected]
Tel.: 0758 099 662

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here