Bogdan Balaci, noul Director General Philips Lighting pentru sud-estul Europei

0
981

Bogdan Balaci devine noul Director General Philips Lighting pentru sud-estul Europei, incepand din data de 16 iunie.

Principalele obiective al noului director general Philips Lighting sunt dezvoltarea business-ului, atat la nivel strategic, cat si operational, si consolidarea pozitiei companiei ca lider in industria solutiilor de iluminat economice si inovatoare. Bogdan Balaci va dezvolta si implementa strategia Philips Lighting in Romania si in tarile din sud-estul Europei unde compania este operationala.

“Sunt foarte fericit sa devin parte a unei echipei dinamice , lider global in solutiile inovatoare de iluminat. Am increderea ca experienta pe care o detin si angajamentul meu pentru aceasta pozitie vor contribui la consolidarea pozitiei noastre de lider de piata. ” a declarat Bogdan Balaci
Bogdan Balaci are o experienta de peste 15 ani in industria IT si este specializat in dezvoltarea strategica si operationala a business-ului, precum si in managementul de echipe si proiecte complexe intr-o industrie IT extrem de competitiva. A ocupat pana in prezent functia de CEO al companiei de solutii cloud Ymens si a fost membru al echipei de management a Teamnet, unul dintre cei mai importanti integratori IT&C din Romania si grupul din care Ymens face parte. in calitate de CEO Ymens, Bogdan Balaci a coordonat dezvoltarea si implementarea strategiei de business si a solutiilor cloud pentru afaceri din portofoliul companiei, avand drept realizari cresterea indicatorilor financiari, optimizarea proceselor operationale si cresterea satisfactiei clientilor si angajatilor.

Pana in octombrie 2012, Bogdan Balaci a fost General Manager in cadrul IBM Romania, conducand operatiunile companiei din Romania si Republica Moldova. De-a lungul carierei, a detinut diferite functii de conducere in cadrul IBM Romania, precum Country Sales Manager, Global Techonology Services Manager sau Operations Manager, fiind responsabil de coordonarea operatiunilor si activitatilor de vanzari.

„Bogdan Balaci se alatura echipei Philips Lighting pentru a maximiza eficienta operatiunilor si pentru a consolida pozitia noastra de lider pe piata, misiuni cruciale pentru organizatia noastra. Avand in vedere parcursul sau profesional, sunt increzator ca Bogdan va contribui la dezvoltarea companiei in zona de sud-est a Europei si la pastrarea produselor noastre in topul preferintelor consumatorilor din regiune”, afirma Robin van Rozen, general manager Philips Romania.

Bogdan Balaci este licentiat al Facultatii de Fizica din cadrul Universitatii din Bucuresti si detine un MBA la Henley Business School din Marea Britanie. Pe plan personal, Bogdan Balaci este pasionat de escalada, muzica si fotografie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here