Peste 200 de participanti la programele oferite de ANFP in primul trimestru al anului 2011

0
460

Agentia Nationala a Functionarilor Publici, institutie cu atributii si in perfectionarea profesionala a personalului din administratia publica, informeaza ca in perioada februarie-martie 2011 a organizat un numar de 6 programe de perfectionare care au reunit aproximativ 200 de participanti.

Tinand cont de noile schimbari legislative survenite, ANFP a adaptat oferta de programe in functie de nevoile de formare si perfectionare ale functionarilor publici, dar si ale personalului contractual, organizand programe de perfectionare in domeniile: salarizarea si reincadrarea personalului in administratia publica, managementul achizitiilor publice, managementul resurselor umane.
De asemenea, ANFP are in curs de organizare programe de perfectionare profesionala furnizate la cererea institutiilor si autoritatilor publice, in acord cu nevoile institutionale specifice ale acestora, printre care: managementul documentelor in cadrul institutiilor publice si salarizarea si reincadrarea in administratia publica.
Programele oferite cuprind elemente teoretice si practice imbinate profesionist, folosind cele mai moderne abordari pentru educatia profesionala a adultilor: prezentari, dezbateri, discutii interactive, studii de caz, implicarea dinamica a tuturor participantilor, utilizarea de exemple practice.
Formarea profesionala este asigurata de cadre universitare, practicieni si experti cu abilitati si competente recunoscute in domeniile de referinta, ceea ce va permite beneficiarilor sa-si dezvolte aptitudini si competente cu aplicabilitate in activitatile curente.
Pentru perioada imediat urmatoare sunt in pregatire noi programe de prefectionare, cu tematici precum: managementul investitiilor publice, descentralizarea administratiei si finantarea prin bugetele locale, managementul de proiect si fonduri structurale, audit public intern, managementul functiei publice si cariera functionarului public, comunicare si etica in functia publica.
Oferta detaliata cuprinzand descrierea fiecarui program, fisa de inscriere, precum si alte informatii suplimentare referitoare la programele de perfectionare oferite de ANFP pot fi consultate accesand website-ul ANFP www.anfp.gov.ro, sectiunea Programe de perfectionare, sau solicitate la adresa formare.perfectionare@anfp.gov.ro.
“Perfectionarea si formarea continua a resurselor umane din administratia publica este si va fi prioritatea Agentiei. Oferta noastra de programe este adaptata nevoilor administratiei publice romanesti si proiectata in acord cu cele mai recente modificari ale legislatiei specifice, de aceea, ii invitam pe factorii de decizie din institutiile publice sa investeasca in capitalul uman de care dispun”, a precizat domnul Andras SZAKAL, presedintele ANFP.

Directia Comunicare si Relatii Internationale
comunicare@anfp.gov.ro
Tel./fax: 0374 11 28 32

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here