Peste 10.000 mp de birouri inchiriati in City Business Centre in 2015

0
720

City Business Centre Timisoara (CBC), cel mai mare si modern complex de birouri din vestul tarii, a inregistrat un record in materie de volum de inchirieri pe piata office in 2015. Astfel, suprafata tranzactionata anul trecut totalizeaza 10.500 mp, rezultat care indica o crestere importanta a interesului companiilor pentru cel mai mare oras din vestul tarii.

Odata cu darea in folosinţa a cladirii E, in a doua parte a anului trecut, suprafaţa inchiriabila a City Business Centre a crescut la 47.141 metri patraţi. Cele 5 cladiri care alcatuiesc complexul sunt inchiriate in prezent in proportie de peste 95%. Numarul persoanelor care isi desfasoara activitatea in prezent in centrul de afaceri de clasa A a crescut considerabil in ultima perioada, depasind in acest moment 5.000 de angajati.

„In cea de-a doua parte a anului trecut, am primit numeroase solicitari de inchiriere din partea unor companii multinaţionale, care activeaza in special din domeniile IT, engineering sau financiar. in 2016 asteptam concretizarea planurilor unor chiriasi care vor avea ca rezultat expansiunea acestora si atingerea unui grad de ocupare a celor 5 cladiri pâna la aproximativ 100%. Asigurarea mediului optim pentru dezvoltarea sustenabila a companiilor in cladirile noastre este o prioritate pentru noi”, nuanteaza Lori Collin, Office Executive in cadrul NEPI pentru City Business Centre.

“Piata birourilor din vestul tarii se maturizeaza. Proiectul City Business Centre s-a conturat tot mai clar in principalul pol de dezvoltare economica si de business in Timisoara, cu o excelenta infrastructura si continua sa atraga interesul companiilor care vor sa dezvolte afaceri in zona de vest“, declara Ovidiu Sandor, dezvoltatorul City Business Centre Timisoara.

Unele dintre companiile care isi desfasoara activitatea in cel mai modern centru de business din Timisoara si-au extins suprafetele ocupate in anul 2015. insa au fost semnate si contracte cu chiriasi noi: Bosch, Hella, Ernst & Young, respectiv Banca Transilvania.

Infuzia de interes pentru inchirierea de spatii de birouri in vestul tarii din ultima perioada este generata de extinderea operaţiunilor mai multor companii in tara noastra, dar si de interesul a tot mai multe afaceri de a activa in Timisoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here