OTP Group dublu premiată pentru „Cea mai buna bancă IMM în 2022”

0
1148

 

Grupul OTP Bank a câștigat două premii în cadrul ediției din acest an a competiției Global Finance: „Cea mai bună bancă IMM din CEE”, respectiv „Cea mai bună bancă IMM din Ungaria”. Competiția onorează instituțiile financiare care oferă suport clienților business din categoriile micro, mici și mijlocii, mai ales având în vedere rolul critic al acestora în contextul COVID-19.

 

„Întreprinderile mici și mijlocii au fost cele mai afectate de pandemia COVID-19 și vor juca un rol critic în recuperarea oricărei țări”, a declarat Joseph Giarraputo, directorul editorial al Global Finance. „Global Finance a lansat noul său program de premiere pentru IMM-uri în semn de recunoaștere a acestui fapt. Este un moment unic și important pentru a oferi instituțiilor financiare, care servesc cel mai bine IMM-urilor, oportunitatea de a fi onorați pentru serviciile și sprijinul pe care le oferă.”

 

Editorii Global Finance au selectat câștigătorii pentru Best SME Bank Awards 2022 atât pe baza informațiilor transmise de bănci și a research-urilor independente, cât și cu contribuții din industrie: directori și experți în tehnologie. Global Finance a folosit un algoritm propriu bazat pe criterii cum ar fi: cunoașterea industriei și a nevoilor IMM-urilor, amploarea produselor și serviciilor oferite, poziționarea în piață și inovația.

 

Evaluările din acest an se bazează pe performanța din perioada 1 aprilie 2020 – 31 martie 2021. Câștigătorii sunt acele bănci care răspund cel mai bine de pe piață nevoilor specializate ale IMM-urilor.

 

Cu o istorie de peste 35 de ani, premiile Global Finance sunt un standard de excelență pentru bănci și parteneri corporate.

 

 

Despre OTP Bank România

 

OTP Bank România, subsidiară a OTP Group, este un furnizor integrat şi auto-finanţat de servicii financiare. Cu o abordare definită prin responsabilitate, angajament şi profesionalism, OTP Bank România înțelege nevoile clienților şi contextul actual al pieţei şi este un partener de încredere în furnizarea de servicii financiare. Banca ocupă locul 9, în funcție de active, în clasamentul jucătorilor bancari din România, din decembrie 2018.

 

OTP Group are peste 70 de ani de activitate în sectorul financiar din Europa Centrală și de Est, în timp ce subsidiara din România a acumulat 16 ani de prezență de piața locală. Promovând inovația, creșterea stabilă și servicii financiare integrate, OTP Group a devenit un jucător dominant pe piața Europei Centrale și de Est și este considerat un grup bancar important chiar și la scară europeană. Comunitatea de aproximativ 40 de mii de angajați deservește zilnic aproape 16,3 milioane de clienți din 11 țări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here