Milestone Systems a inaugurat la Sofia propriul Smart City Concept Center

0
1039
Milestone Systems a inaugurat la Sofia propriul Smart City Concept Center
 
Una dintre principalele caracteristici ale versiunii 2019 R3 este Search – o platformă nouă, centralizată, pentru căutare în XProtect Smart Client, care le permite utilizatorilor să caute tot ce au nevoie într-un singur loc. Până acum, utilizatorii erau nevoiți să efectueze mai multe căutări independente, în funcție de informațiile căutate. Acum, datorită noului instrument pentru căutare, utilizatorii pot căuta mișcări, alarme, evenimente, marcaje și alte tipuri de date – totul într-un singur loc, ceea ce face ca investigațiile video să se desfășoare mai rapid și cu mai eficient. Mai mult, noua funcție permite integrare cu soluții partenere și capabilitățile de analiză puse la dispoziție de acestea, prin intermediul unor opțiuni de filtrare dedicate. Cu ajutorul anumitor plug-in-uri și dispozitive, criterii de căutare precum depășirea unei linii sau prezența unui obiect într-un anumit sector vor fi disponibile direct în tab-ul Search, permițându-le utilizatorilor să economisească timp prețios și să fie mai eficienți.

 

Framework pentru drivere Milestone

Milestone Systems asigură clienților cel mai extins suport din industrie, acoperind peste 8000 de tipuri de camere și alte echipamente. Iar pentru a permite suportului asigurat de XProtect să crească odată cu numărul dispozitivelor disponibile pe piață și pentru a asigura suport pentru noile modele de echipamente, cum sunt cele IoT, Milestone Systems introduce acum Milestone Driver Framework. Framework-ul inclus în Milestone Integration Platform Software Development Kit (SDK) le permite producătorilor, mari sau mici, să dezvolte propriile drivere, pentru a oferi compatibilitate mai rapidă și integrare mai bună, care depășește capabilitățile ONVIF.

 

Streaming flexibil – Adaptive streaming

Această nouă funcție le va permite utilizatorilor să primească de la server fluxuri video la rezoluție mică atunci când nu este necesară o rezoluție mare, cum se întâmplă de exemplu la redarea de conținut în ferestre mai mici decât ecranul. În acest fel, utilizatorii vor beneficia de o redare mai fluidă și de o experiență superioară, cu costuri totale reduse prin diminuarea cerințelor hardware necesare decodării de conținut video la o rezoluție mai mare decât cea necesară și o utilizare mai bună a lățimi de bandă care ar putea fi folosită pentru alte nevoi ale organizației.

 

Managementul îmbunătățit al parolelor dispozitivelor

Noua funcție Device Password Management reprezintă o continuare a focusului XProtect pe ușurința în utilizare și securitatea cibernetică îmbunătățite în procesul de setare a noilor instalări, la fel precum și pe extinderea celor existente. Această caracteristică le permite administratorilor de sistem ca, pentru anumiți producători de echipamente, să administreze parolele dispozitivelor direct din XProtect Management Client. În versiunea 2019 R3, numărul producătorilor de dispozitive suportate a fost dublat și a fost adăugată posibilitatea de a programa schimbări de parole în conformitate cu ritmul organizației și politicile de securitate ale acesteia, iar în acest fel procesul de management al parolelor este complet automatizat.

 

Pentru a afla mai multe despre îmbunătățirile și funcțiile noi introduse de versiunea R3, precum și despre produsele pentru care este disponibilă aceasta, vizitați pagina web dedicată.

 

Despre Milestone Systems

Milestone Systems este liderul global al industriei de platforme IP software deschise pentru management video, compania fiind fondată în 1998 şi operănd acum ca o companie independentă, parte a grupului Canon. Tehnologia Milestone este uşor de gestionat, fiabilă, aşa cum s-a dovedit în mii de instalări la clienți şi oferă alegeri flexibile pentru hardware de reţea şi integrări cu alte sisteme. Prezente prin parteneri în peste 100 de ţări, soluţiile Milestone ajută organizaţiile să-şi gestioneze riscurile, să protejeze oamenii şi bunurile, să-şi optimizeze procesele şi să reducă costurile. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.milestonesys.com.

 

 

 

București, 28 Octombrie 2021 – Un oraș Lego cu centre de control, camere video și sistem de monitorizare a traficului. Acesta este punctul de atracție al noului Milestone Systems Concept Center din Sofia, capitala Bulgariei.

Sunt mândru să anunțăm că am deschis un Concept Center la Sofia pentru a prezenta practic soluțiile și propunerile noastre de afaceri, lucru ce nu se poate realiza fără simulări în timp real”, a declarat CEO-ul Milestone Systems, Thomas Jensen, la deschiderea Concept Center, completând: „Acest lucru ne permite să arătăm cum tehnologia video poate ajuta umanitatea și societatea să își optimizeze eficiența și securitatea.”

Conceptul de Smart City este prezentat printr-un model Lego care include toate elementele prezente în orașele reale. Privind viața în orașul Lego, clienții au ocazia de a vedea cum poate contribui software-ul Milestone VMS la programarea semafoarelor pentru a reduce aglomerația la orele de vârf și poluarea, precum și modul în care se direcționează ambulanțele în caz de accidente.

Am dedicat acest mediu conceptului de Smart City. Inginerii noștri au integrat fiecare parte a modelului Lego City în software-ul nostru XProtect, susținut de numeroase soluții de la terți producători pentru a prezenta puterea platformei noastre deschise VMS. Am vrut să ne asigurăm că mișcarea în interiorul orașului este autonomă și variabilă. Făcând acest lucru, stabilim un nou standard în industrie și lansăm o provocare la adresa modalităților convenționale de a realiza o demonstrație”, a declarat Christian Morana, Senior Manager Milestone Systems, EMEA Presales and Tech Excellence.

Biroul de la Sofia al Milestone Systems este unul dintre principalele centre de dezvoltare, anul acesta aniversând 10 ani.

Am ales să deschidem acest centru în Bulgaria deoarece avem aici o numeroasă echipă Milestone Systems. Investim masiv în Bulgaria de zece ani, deoarece am văzut aici mult talent din punct de vedere tehnic și numeroase oportunități de inovație”, a spus CEO Thomas Jensen.

Deschiderea acestui Concept Center a făcut parte din programul primei ediții a Annual Platinum Partner Event for Eastern Europe, eveniment la care au participat peste 20 de parteneri din 9 țări din regiune.

„Suntem foarte bucuroși să salutăm participarea celor mai valoroși parteneri ai noștri din regiune la deschiderea noului Concept Center și să sărbătorim împreună cea de-a 10-a aniversare a biroului Milestone din Bulgaria, deoarece acești parteneri reprezintă parte integrantă a succesului nostru de-a lungul anilor”, a declarat la deschidere Borislava Kenarova, director de vânzări regional pentru Europa de Est în cadrul Milestone Systems.

Este timpul să regândim viața în orașe, iar noi, cei de la Milestone, considerăm că este responsabilitatea noastră să demonstrăm modul în care Safe și Smart City Video Technology îmbunătățește calitatea vieții. De aceea, am creat acest Concept Center pentru a inspira și a invita partenerii și clienții noștri să exploreze noi soluții la probleme vechi, cum ar fi criminalitatea, congestia traficului și poluarea”, a continuat Borislava.

Karol Nowak, CEO al partenerului Platinum TVPrzemyslowa din Polonia, a primit onoarea de a tăia panglica împreună cu CEO-ul Milestone, Thomas Jensen.

Vă invităm, așadar, să vizitați noul Smart City Concept Center aflat în biroul Milestone Systems din Sofia unde veți putea descoperi un model Lego care include toate elementele unui smart city din lumea reală.

Despre Milestone Systems

Milestone Systems este furnizorul de top la nivel global al industriei de platforme IP software deschise pentru management video; tehnologia care ajută lumea să fie mai sigură, protejează bunurile și crește eficiența afacerilor. Milestone facilitează comunității pe platforma deschisă să conducă colaborarea și inovarea în dezvoltare și utilizarea tehnologiei video deschise, cu soluții sigure și accesibile, așa cum s-a  dovedit în peste 150.000 de locații din întreaga lume. Fondată în 1998, Milestone este o companie autonomă, parte a grupului Canon. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.milestonesys.com. Pentru știri și alte comunicate de presă, vizitați zona de știri Newsroom. Click aici pentru informații despre mărcile înregistrate – Trademarks. Partenerii media ai MIPS în România sunt Agerpres – Agenția Națională de Presă – și Romanian Smart City Association.

 

Contact:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here