Otelul a pierdut meciul cu FC Basel, scor 2-3, si a fost eliminata din cupele europene

0
668
teren-arena-fotbal

teren-arena-fotbalCampioana Romaniei, Otelul Galati, a inregistrat a cincea infrangere consecutiva in grupa C a Ligii Campionilor, dupa ce a pierdut, marti, pe Arena Nationala, cu scorul de 2-3 (0-3), meciul cu formatia elvetiana FC Basel, in etapa a V-a, fiind astfel eliminata din cupele europene.

Pentru Otelul au inscris Giurgiu ’75 si Antal ’81, in timp ce golurile elvetienilor au fost marcate de Fabian Frei ’10, Alexander Frei ’14 si Streller ’37.

0-1: Combinatie Huggel – Fabian Frei, mingea ajunge la ultimul, care suteaza de la aproximativ 14 metri la coltul scurt pe sub Grahovac.

0-2: Streller dejoaca pasul la ofsaid al apararii galatene, il depaseste pe portarul Otelului si-i centreaza lui Alexander Frei, care inscrie de la 11 metri in poarta goala.

0-3: Perendija degajeaza intr-un jucator de la Basel, mingea ajunge la Streller, care inscrie cu un sut plasat la coltul lung.

1-3: Antal ii paseaza lui Giurgiu, care inscrie cu un sut plasat de la 16 metri in vinclul portii lui Sommer.

2-3: Antal profita de o greseala a unui fundas advers si inscrie cu un sut puternic de la 10 metri.

Otelul Galati: Grahovac – Rapa, Sarghi, Perendija, Salageanu – Filip – Antal, Neagu (Viglianti ’67, Paraschiv ’83), Giurgiu, Iorga (Ilie ’66) – Pena. Antrenor: Dorinel Munteanu.

FC Basel: Sommer – Steinhofer, Abraham, Dragovici, Park Joo Ho – Shaqiri (Zoua ’82), Huggel (Cabral ’44), G. Xhaka, F. Frei – A. Frei (Chipperfield ’74), Streller. Antrenor: Heiko Vogel.

Cartonase galbene: Salageanu ’33 / Dragovici ’62, Cabral ’72

Partida a fost arbitrata de o brigada din Norvegia, condusa la centru de Tom Harald Hagen, ajutat la cele doua linii de Dag-Roger Nebben si Frank Andås, in timp ce rezerva a fost Svein-Erik Edvartsen. Arbitrii asistenti au fost desemnati Espen Berntsen si Dag Vidar Hafsås.

La meci au asistat aproximativ 5.000 de spectatori, printre care s-au aflat si 150 de sustinatori ai echipei elvetiene. La meci au asistat si pugilistul Lucian Bute si fostul manager general al FC Steaua, Mihai Stoica.

Aceasta este a cincea infrangere a Otelului in grupa C a Ligii Campionilor, echipa pregatita de Dorinel Munteanu fiind pe ultimul loc, cu 0 puncte. in urma acestui rezultat, echipa galateana a fost eliminata din cupele europene.

In ultima etapa a grupei C, Otelul va intalni, in deplasare, pe 7 decembrie, formatia Benfica Lisabona. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here