Orange Romania, desemnata angajator de top pentru al patrulea an consecutiv

0
1006

Orange Romania a primit certificarea Top Employers Europe 2016, pentru mediul de lucru exceptional si posibilitatile de dezvoltare profesionala oferite angajatilor. Orange este singura companie de telecomunicatii din Romania ce obtine din partea institutului independent Top Employers acesta certificare, primita pentru al patrulea an consecutiv.

Studiul international realizat anual de Institutul Top Employers acorda recunoastere angajatorilor de top care ofera conditii excelente pentru angajati, care dezvolta talentul la toate nivelurile organizatiei si care iau masuri pentru a optimiza practicile de angajare. Studiul are la baza 9 criterii, precum strategia de management al talentelor, cultura organizationala, managementul performantei, politica de compensari si beneficii, fiecare dintre acestea fiind structurate pentru a acoperi intrebari referitoare la politici sau practici specifice: strategie, prioritati, rolul top managementului, indici de performanta sau asistenta prin tehnologie.

Pe langa beneficiile disponibile in cadrul Orange Romania pentru dezvoltarea profesionala, angajatii au acces la programe pentru dezvoltarea personala. Un astfel de program este cel de wellbeing, creat in urma cu patru ani si extins in functie de sugestiile angajatilor. Feedback-ul este pozitiv, peste 60% dintre angajati folosind programul ce include workshopuri in aer liber sau la birou, activitati si instrumente pe cele trei directii principale: sanatate fizica, sanatate emotionala si transformare personala.

„Este important pentru noi sa cream un mediu de lucru in care angajatii sa se simta motivati si in care acestia sa se poata dezvolta continuu atat din punct de vedere profesional, cat si personal. Certificarea de angajator de top ne bucura si ne valideaza eforturile pe care le depunem in mod constant in acest sens, de la beneficiile si conditiile de munca, la programele de managementul performantei sau cultura companiei.” a declarat Ioana Marcu, Directorul de Resurse Umane al Orange Romania.

Pentru informatii suplimentare despre certificarea Top Employers si pentru a vizualiza profilul Top Employers al companiei va invitam sa vizitati www.topemployers.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here