Radox devine primul producator roman ce obtine statutul de asociat al Confindustria

0
940

Radox, cel mai mare producator autohton de radiatoare de baie si de design, a devenit prima companie din Romania care obtine statutul de asociat al Confindustria, patronatul intreprinzatorilor italieni.

Prestigiul Confindustria este cunoscut atat in Italia, cat si la nivel european, iar aceasta distinctie inseamna pentru Radox o recunoastere a meritelor si eforturilor depuse de-a lungul anilor pentru dezvoltarea segmentului de radiatoare, dar si o recunoastere europeana a calitatii produselor sale.

Radox a reusit in peste 20 de ani sa aduca un plus de valoare pe segmentul de radiatoare de baie si de design, si continua sa faca acest lucru. Dovada acestui fapt sunt rezultatele pe care le are la nivel mondial, in tari din Europa, Australia, Asia, Africa si America de Sud, piete pe care Radox exporta anual aproximativ 55% din totalul productiei de radiatoare.

in cele doua fabrici pe care le detine, una la Bucuresti si una la Campulung Muscel (care impreuna au o suprafata de 47.000 de m2), Radox are o capacitate de productie de 200.000 de radiatoare pe an.

Compania a inregistrat in 2015 o cifra de afaceri de 7,6 milioane de euro si ramane unul dintre cei mai mari producatori si distribuitori europeni de produse de incalzire, climatizare si ventilatie.

„O mare parte din succesul nostru se datoreaza angajamentului privind calitatea ridicata a produselor, iar aici ma refer atat la radiatoarele de design fabricate in Romania, cat si la produsele pe care le distribuim. Distinctia pe care Confindustria ne-a oferit-o nu va face decat sa ajute si mai mult la dezvoltarea relatiei dintre tarile noastre”, declara Cristiana Rosu, director general Radox.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here