Dorna, Salvati Copiii si Simona Halep te invita sa donezi timp pentru viata copiilor nascuti prematur

0
680

Campania Grija pentru Copii, desfasurata de Dorna in parteneriat cu organizatia Salvati Copiii Romania, intra in cel de-al patrulea an de existenta. Cu sustinerea Simonei Halep, proiectul le adreseaza romanilor o noua provocare in 2016, aceea de a dona timp, pentru a oferi o sansa la viata copiilor nascuti prematur.

Lansata in 2013, campania contribuie la dotarea cu echipamente medicale de specialitate a maternitatilor din Bucuresti si din tara, dar si la o informare corecta si completa asupra problematicii nasterilor premature din Romania.

„Cand am inceput sa dezvoltam campania Grija pentru Copii din acest an, ne-a fost clar un lucru, pe care chiar unii dintre consumatorii nostri ni l-au semnalat – faptul ca trebuie sa le dam acestora ocazia de a se implica mai mult decat au putut s-o faca pana acum. Astfel, in 2016, le oferim ce si-au dorit – oportunitatea de a sustine ei insisi cauza, alaturi de Simona Halep, donand timp din timpul lor, pentru copiii nascuti prematur.” – Nicoleta Eftimiu, Director de Marketing Coca-Cola Romania.

Copiii nascuti prematur pot petrece pana la 3 luni in incubatoare, pentru a ajunge la parametrii normali de viata, iar in aceasta perioada, fiecare secunda poate face diferenta dintre viata si moarte. Dorna si Simona Halep invita toti romanii sa se implice in aceasta cauza, donand timp pentru viata copiilor nascuti prematur.

Pe site-ul www.dorna.ro, cei care aleg sa doneze timp o pot face in doua feluri – urmarind clipul de sustinere al campaniei sau creandu-si propriul clip de sustinere. Dorna va aduna secundele donate prin vizionarea clipurilor de sustinere, iar de fiecare data cand se cumuleaza echivalentul a 3 luni, va dona cate un echipament de specialitate dedicat ingrijirii copiilor nascuti prematur.

„Ma bucur sa fac parte in continuare din acest proiect care imi este foarte aproape de suflet. Acesti copii au nevoie de timp mai mult decat oricare dintre noi si imi doresc sa-i ajut sa-l castige. Anul acesta ii indemn pe toti sustinatorii mei sa mearga si mai departe si sa devina, alaturi de mine, ambasadori ai acestei cauze. Hai sa donam copiilor nascuti prematur timp pentru viata!” – Simona Halep, numarul 3 WTA.

„Cauza copiilor nascuti prematur este inca foarte actuala in tara noastra. Alaturi de Dorna, facem eforturi constante pentru a imbunatati situatia din maternitati. Anul acesta, toti romanii se pot implica, fie ca aleg sa doneze timp, fie ca aleg sa doneze bani pe www.salvaticopiii.ro. Ambele se vor transforma in echipamente cu care vom dota noi unitati ce au nevoie de sprijinul nostru. Implicarea Simonei Halep a adus o si mai mare notorietate acestui proiect, lucru care ne bucura si pentru care ii multumim!” – Gabriela Alexandrescu, Presedinte Executiv Salvati Copiii Romania.

Campania Grija pentru Copii se va desfasura pana la finalul lunii aprilie, sub mesajul „Hai sa donam copiilor nascuti prematur timp pentru viata!”. inceput in 2013, proiectul sustinut de Dorna si Salvati Copiii s-a materializat pana acum in dotarea a 40 de maternitati si sectii de neonatologie cu echipament de specialitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here