Orange aduce în România brandul Xiaomi

0
1321
București, 20 septembrie 2018. Orange este primul operator telecom care aduce în exclusivitate în România celebrul brand de telefoane și accesorii Xiaomi.

Pentru a sărbători intrarea noului brand în portofoliul Orange, clienţii sunt invitaţi în perioada 22-23 septembrie în magazinul Orange din Băneasa Shopping Center pentru a testa două dintre cele mai populare telefoane Xiaomi. În plus, cei care vor achiziţiona telefoane Xiaomi în decursul celor două zile din Orange Shop Băneasa vor fi recompensaţi astfel:

·         Acumulator extern Xiaomi Mi Power Bank (10000 mAh) pentru cei care cumpără Redmi5

·         Brăţară fitness Xiaomi Mi Band 3 pentru cei care cumpără Mi MIX 2S

Astfel, oferta Orange se îmbogățește cu două terminale noi – Redmi5, ce oferă specificații de top la un preț accesibil și spectaculosul Mi MIX 2S ce surprinde atât prin design cât și prin specificații.

Mi MIX 2S impresionează printr-un disply IPS Full HD+ de 6 inch, unele dintre cele mai înguste margini ale ecranului, dar şi o carcasă din material ceramic curbat. Designul telefonului este completat de specificaţii tehnice de top precum procesorul Snapdragon™ 845 de 2,8GHz, 6GB memorie RAM, 64GB spatiu de stocare, precum şi încarcare rapidă wireless.

Redmi5 se remarcă printr-un raport foarte bun calitate preţ, un display generos LCD de 5.7 inch, procesor cu 8 nuclee şi 2GB dememorie RAM. Viitorii posesori ai Redmi5 vor fi încântaţi şi de camera de 12MP sau de bateria de 3300 mAh ce asigură până la 31 de zile timp de aşteptare.

Alături de cele două noi telefoane, Orange România continuă să îmbogăţească şi să diversifice portofoliul de obiecte conectate, ajungând la peste 110 referinţe. Prin intermediul acestora, clienţii îşi pot crea propriul ecosistem de produse conectate cărora li se adaugă şi noua brăţară de fitness Xiaomi Mi Band 3.

În ofertă Orange, Mi MIX 2S poate fi achizitionat cu 65 euro împreună cu abonamentul Orange Me 45 în timp ce Redmi5 este disponibil de la 15 euro alături de abonamentul Orange Me 20.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here