Okazii.ro sărbătoreşte 13 ani de activitate

0
1524

Okazii.ro împlineşte astăzi 13 ani de activitate. Povestea celui mai mare site de comerţ electronic din România a început în anul 2000, când bicicleta Pegas a unui utilizator din Braşov a fost primul produs vândut. Iar dacă în primul an pe site au fost puse la vânzare aproximativ 5000 de produse, numărul acestora depaşeşte astăzi 2,4 milioane.

De la câteva sute de vânzători în 2000, comunitatea Okazii.ro a crescut în fiecare an, atingând astăzi un număr de peste 140.000 de vânzători activi, atât persoane fizice, cât si magazine.

„Avem utilizatori Okazii.ro care ne sunt alături încă din anul 2000, ceea  ce ne face să fim mandri şi să le mulţumim pentru încrederea pe care ne-o acordă zilnic. Activitatea continuă a celor mai vechi dintre utilizatorii  nostri  spune foarte multe despre platformă, despre cât de ataşaţi sunt utilizatorii de ea şi, nu în ultimul rând, despre cât de apropiat le este Okazii.ro.”, spune Costin Cadelcu, Marketing Manager Okazii.ro.

Odată cu 13 ani de activitate, Okazii.ro sărbătoreşte şi performanţele utilizatorilor săi, acordând premii de excelenţă vânzătorilor activi încă din 2000, dar şi distincţii precum „debutul anului” sau „vânzătorul anului”.

Mircea Voitinovici (utilizatorul loldia, unul dintre cei mai vechi vânzători) sintetizează astfel activitatea sa pe Okazii.ro: “ O provocare, o idee, un volum imens de muncă, perseverenţă şi competenţă. Şi, de atâta vreme, cum să concepem că ziua s-ar putea derula fără popasuri printre paginile tot mai numeroase, mai consistente şi mai atrăgătoare ale site-ului?”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here