GolinHarris ofera stagiatura pentru studentii la comunicare

0
1063

GolinHarris lanseaza noua platforma de stagiatura Bright Young Things, prin care studentii la comunicare vor putea face parte din echipa agentiei. Platforma reprezinta continuarea Burselor GolinHarris, lansate in 2011 pentru a celebra afilierea la reteaua GolinHarris.

Bright Young Things cauta si sustine creativitatea. Agentia invita tinerii sa fie parte din povestea GolinHarris si le ofera experienta necesara pentru a-si incepe drumul pe taramul PR-ului.

Platforma va debuta cu un Brainstorming Bright pe 23 aprilie, la ora 17.00, la sediul GolinHarris, la care sunt asteptati toti cei interesati. Participantii, impreuna cu Hortensia Nastase, Managing Partner GolinHarris, vor cauta sa rezolve un brief inspirat din realitate. La finalul brainstorming-ului, un student va castiga instant o Bursa Bright.

“Cred foarte tare in noua generatie si in viziunea lor nealterata asupra industriei. Ei vin cu o minte fresh si, chiar daca nu au experienta in domeniu, au acele idei crazy, virgine, sunt conectati la ultimele trenduri si au o pasiune imposibil de stavilit. Si cine-ar vrea sa o stavileasca? GolinHarris ii ajuta sa castige experienta. Și primul salariu in PR. O situatie win – win”, spune Hortensia Nastase, Managing Partner GolinHarris Bucuresti.

Timp de sase luni, pe platforma de Facebook http://www.facebook.com/GolinHarrisBucharest vor fi postate brief-uri si studentii vor fi provocati sa vina cu o idee bright. Cei care se vor bucura de bursele Bright vor fi alesi de catre echipa Bright Collective a agentiei si de un reprezentant de seama al blogosferei.

„Acum cativa ani nici nu visam sa lucrez pentru clienti ca Mercedes, KFC sau Orange… Norocul meu a fost ca am castigat una dintre Bursele GolinHarris. De atunci am ramas in povestea agentiei, care, treptat, a devenit povestea mea.  Abia iesita de pe bancile facultatii, am creat la GolinHarris , in doar cateva luni, pe brief-uri venite de la dream brands, la care visam inca din liceu. Șansa de a primi o bursa Bright Young de la GolinHarris este foarte mare, va urez succes”, adauga Simina Zidaru, Creative Associate GolinHarris Bucuresti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here