Noul Citan – Autovehiculul comercial usor cu destinatie urbana de la Mercedes-Benz

0
595

Noul Mercedes-Benz Citan: un autovehicul puternic pentru oras
Distinctiv, design aparte marca Mercedes-Benz

Un autovehicul Mercedes-Benz complet din toate punctele de vedere
·    Individualitate sporita, gama variata de servicii
·    Premiera la Salonul International de Autovehicule Comerciale din septembrie 2012
Stuttgart – Extrem de performant, cu un design compact potrivit pentru oras – Mercedes-Benz introduce in portofoliul sau, pentru prima data, un nou autovehicul comercial usor cu destinatie urbana. Mercedes-Benz Citan se remarca prin performanta sporita si habitaclul specific.
Noul Mercedes-Benz Citan: un operator puternic pentru oras
Termenul Citan desemneaza un operator puternic, caracterizat ca fiind un specialist de calibru mare in domeniul logisticii urbane. Autovehiculul destinat mediului urban este construit pentru a raspunde perfect nevoilor specifice sectoarelor comerciale, industriale si de service: un compartiment mare pentru incarcaturi intr-un design compact, atribute specifice Mercedes-Benz printre care individualitate, dinamica, manevrabilitate, siguranta si calitate, in combinatie cu eficienta consumului de combustibil si nivelul scazut de emisii de CO2.
Distinctiv, design-ul aparte Mercedes-Benz
Design-ul excelent al noului Citan, specific Mercedes-Benz, aduce un aer proaspat in randul autovehiculelor comerciale usoare cu destinatie urbana. De la grila radiatorului pana la faruri, barele de protectie si capota, nu exista niciun dubiu ca Citan este un Mercedes-Benz, chiar si fara steaua caracteristica.
Un autovehicul Mercedes-Benz complet din toate punctele de vedere
Noul Citan se remarca prin usurinta manevrarii, interior, materiale si fabricatie ce raspund standardelor ridicate cu care ne-au obisnuit autovehiculele comerciale usoare de la Mercedes-Benz. Citan a fost dezvoltat si testat conform acelorasi standarde ale fratilor mai mari, Mercedes-Benz Sprinter si Vito si se potriveste perfect cu aceste autovehicule din toate punctele de vedere. Acest lucru se reflecta nu numai in robustetea noului Citan, dar si in dinamica si siguranta de care da dovada: Citan ofera in aceeasi masura agilitate si confort, in stilul specific Mercedes-Benz. Ca si in cazul tuturor celorlalte modele Mercedes-Benz, siguranta este o trasatura standard, cu sistemul ESP ca parte integranta din echipamentul de baza al tuturor versiunilor. O gama variata de motoare diesel sau pe benzina economice si cu emisii scazute raspunde oricarei categorii de nevoi in ceea ce priveste dinamica in condus.
Individualitate sporita, gama variata de servicii
Individualitatea este o trasatura definitorie a autovehiculelor comerciale usoare de la Mercedes-Benz. Noul Citan va fi disponibil in variante furgon, pentru transport de persoane si Mixto, in mai multe versiuni de lungime si greutate. De asemenea, acesta poate fi adaptat in numeroase variante pentru fiecare mod specific de utilizare.
Cumparatorii Citan-ului se vor putea bucura de expertiza si serviciile complete ale autovehiculelor comerciale usoare Mercedes-Benz: noul autovehicul comercial usor cu destinatie urbana va fi oferit cu un portofoliu extins de servicii profesioniste.

Premiera publica la Salonul International de Autovehicule Comerciale din septembrie 2012
Noul Mercedes-Benz Citan va fi lansat in toamna lui 2012. Acesta va fi dezvaluit publicului in septembrie, in cadrul Salonului International de Autovehicule Comerciale din Hanovra.
Pentru mai multe informatii accesati www.media.mercedes-benz.ro sau www.mercedes-benz.ro

Contact:
Gabriel Craciun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here