Noile camere cu carcase fixe AXIS Q1615 Mk III oferă performanțe premium și procesare pentru supravegherea orașelor

0
1142

Axis Communications, lider global în echipamente video de rețea, a lansat camera AXIS Q1615 Mk III, care oferă platforma perfectă pentru sistemele de analiză bazate pe inteligență artificială (IA) cu capacitate de deep learning. Aceasta este o cameră cu carcasă fixă de ultimă generație, prevăzută cu un chipset dublu inovator care stă la baza unei clasificări nuanțate și foarte granulare a obiectelor.

Cu ajutorul tehnologiilor Axis Lightfinder 2.0 și Axis Forensic WDR, aceste camere oferă culori naturale și detalii excelente în lumină puternică sau întuneric. AXIS Q1615-LE Mk III dispune de AXIS OptimizedIR pentru imagini clare în întuneric complet, fără a fi nevoie de iluminare suplimentară. AXIS Q1615 Mk III este proiectată pentru rearanjarea carcasei exterioare AXIS T92E20, ceea ce face ușor de adăugat noi capacități de deep learning la instalările existente.

Aceste camere permit instalarea eficientă din punct de vedere a costurilor, datorită funcțiilor de zoom și focalizare de la distanță și datorită obiectivului interschimbabil, cu suport pentru lentile i-CS motorizate. În plus, aceste modele oferă funcționalități avansate de securitate pentru a preveni accesul neautorizat și a proteja sistemul.

Principalele caracteristici includ:

  • HDTV 1080p până la 120 fps
  • Lightfinder 2.0 și Forensic WDR
  • Certificare TPM, FIPS 140-2 de nivel 2
  • Unitate de procesare deep learning încorporată
  • Suport pentru aplicații  dezvoltate de terți pentru deep learning-

Unitatea de procesare pentru deep learning, care este înglobată, permite rularea direct pe cameră (on the edge) a analizelor, astfel rezultă un sistem mai rapid și mai scalabil. În plus, nevoia de stocare și de lățime de bandă, precum și problemele de confidențialitate sunt semnificativ diminuate, deoarece numai secvențele relevante sunt transferate prin rețea. Camerele vor fi disponibile prin intermediul canalelor de distribuție Axis în trimestrul 3 din 2020. Aflați de la link mai multe informații despre AXIS Q1615 Mk III.

 

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente și mai sigure, prin crearea de soluții inovative, care ajută la îmbunătățirea securității și oferă noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de reţea, Axis oferă produse și servicii de supraveghere și analiză video, control acces și sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajați în peste 50 de țări și colaborează cu parteneri din întreaga lume pentru a oferi soluții. Fondată în 1984, Axis este o companie cu sediul în Suedia, listată la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informații despre Axis, vizitați site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here