PROGRAMUL DE RELANSARE ECONOMICĂ A ROMÂNIEI

0
1242

­­­­“Remarcăm pozitiv lansarea acestui program de relansare economică, program care cuprinde principalele concepte solicitate de CNIPMMR: IMM-uri, start-up-uri, digitalizare, flexibilizarea masurilor active de ocupare – kurtzarbeit. În egală măsură susținem că acest program trebuie să conțină și obiective asumate clare și bine definite, din estimările noastre peste 100.000 de IMM-uri având nevoie de susținere în diverse forme în acest moment.

De asemenea, mai mult poate decat resursele, timingul de implementare a acestui program este cheia reușitei sale. Cu cât mai repede puse în aplicare măsurile, cu atât mai rapida va fi revenirea economică a României.

Marturisesc că cea mai apreciată măsură este aceea de sprijin a microîntreprinderilor așa numite ,de subzistență’, prin acele granturi de 2000 euro, pentru ca ele vor ajunge la zeci de mii de IMM-uri, la cele mai vulnerabile dintre companiile din România și care ne-au semnalat nevoia de susținere încă de la începutul stării de urgență. “, Florin Jianu, Președinte CNIPMMR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here