Noerr a acordat consultanță companiei Peikko la achiziționarea unei fabrici de producție în apropiere de București

0
1609

București, 21 noiembrie 2018 – Peikko Group Corporation – o companie finlandeză inovatoare și unul dintre cei mai importanți producători mondiali de elemente structurale – a achiziționat o unitate de producție existentă în România de la filiala locală a grupului suedez SSAB. 

Noerr a oferit consultanță companiei Peikko în toate aspectele juridice legate de achiziție. Proprietatea achiziționată, situată în Bolintin Deal, însumează 90.000 mp de teren și 30.000 mp de facilități moderne de producție. Peikko intenționează să mărească treptat capacitatea de producție a noii unități din România.

Echipa Noerr a fost condusă de Alexandru Dan, Senior Associate (Real Estate), sub supravegherea Roxanei Dudău (Associated Partner și coordonatoarea Departamentului de Real Estate). Avocatele Raluca Botea și Diana Rizea (ambele Senior Associate) au fost implicate în procedura de due diligence juridic. De asemenea, Cornelia Postelnicu, Associate, sub supravegherea Rusandrei Sandu (Partner si coordonatoarea Departamentului Corporate), s-a ocupat de constituirea și structurarea în România a unei sucursale a Grupului PEIKKO.

„Este o plăcere să lucrăm cu o companie atât de inovatoare precum Peikko. Suntem bucuroși că avem oportunitatea de a contribui la planurile lor de extindere în România. Acest lucru ne aduce întotdeauna satisfacții nouă, avocaților”, a declarat Alexandru Dan, Senior Associate (Real Estate).

Noerr oferă consultanță în mod frecvent în cadrul tranzacțiilor imobiliare importante din România, precum achiziționarea de către CEETRUS (fostul Immochan) a Coresi Business Park din Brașov, și în cadrul altor numeroase investiții importante în retail, energie, agricultură și producție.

 

Despre Noerr

Noerr este o societate de avocatură internațională de prim rang, cu birouri în Germania, Londra, New York, Bruxelles, Alicante și Europa Centrală și de est, precum și în Rusia. Compania este prezentă în Polonia de aproape două decade și a asistat mari companii germane și internaționale în cadrul investițiilor strategice. Noerr înseamnă excelență și gândire antreprenorială. Echipele formate din profesioniști și caractere puternice oferă soluții celor mai complexe și sofisticate provocări juridice. Respectând același set de valori, cei peste 500 de avocați și consultanți din cadrul Noerr urmăresc un singur scop: succesul clienților lor. Fiind o societate de avocatură europeană de prim rang, Noerr este bine reprezentată și la nivel internațional, cu birouri proprii în 11 țări și o rețea de societăți de avocatură “best friends” în intreaga lume.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here