Andreea Balan e egoista!

0
1885

 

Andreea Banica este „Egoista” in cel mai nou clip al sau! Cu un sound fresh si influente latino, single-ul este compus de catre Sergiu Buta impreuna cu Laurentiu Duta, hitmaker-ul alaturi de care Andreea a mai colaborat pentru multe piese de succes. In regia lui Alex Ceausu, videoclipul este unul incitant, iar scenele in care apare artista sunt pline de sex appeal.

 

„De foarte multe ori atunci cand iubesti cu adevarat, devii fara sa vrei egoist. Uneori iubirea, desi este cel mai pur sentiment, poate transforma un indragostit intr-o persoana care isi doreste sa pastreze partenerul doar pentru sine si sa nu il imparta cu nimeni. Astept sa-mi scrieti parerile voastre despre noua mea piesa pe paginile mele de Facebook si Instagram”, declara Andreea Banica.

 

„«Egoista» este o piesa la care tin foarte mult. Colaborarea cu bunul meu prieten Laurentiu Duta, producatorul acesteia, a fost neasteptata si imbucuratoare. Am scris aceste versuri pentru a capta «gelozia perfecta» in cadrul unei iubiri ideale… Femeia indragostita, capabila de orice pentru jumatatea ei, egoista pana la refuz cand vine vorba de ceea ce ii apartine. De asemenea o reala placere sa colaborez cu Andreea Banica, o artista pe care o respect foarte mult”, adauga Nonis G.

 

Anul trecut, Andreea Banica a lansat „Ce vrei de la mine”(feat. Balkan), „Linda” si „Departamentul de relatii”(feat. UDDI) , iar in 2016, ne-a cucerit cu „Rain in July”( feat. Jorge), piesa ce a generat peste 27 de milioane de vizualizari pe YouTube. Andreea Banica a uimit publicul cu piese si in limba spaniola sau engleza, printre care „Samba” si „Love in Brasil”, single-uri care au adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube si care au fost difuzate in Turcia, Franta, Israel, Africa de Sud, Republica Ceha, Croatia, Canada si nu numai. De-a lungul timpului, artista a mai lansat piese de succes precum „Fiesta”, „Sexy”, „In lipsa ta” (feat. What’s UP), „Rupem boxele” (feat. Shift), „Acelasi iubit”, „Shining heart” (feat. Laurentiu Duta) si „Ale, Ale” (feat. Narcotic Sound).

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here