Libra Internet Bank își mută sediul central în clădirea Phoenix Tower

0
1684

București, 19 noiembrie: Libra Internet Bank a decis sa își mute sediul central în clădirea Phoenix Tower, din București, ca urmare a creșterii susținute înregistrate în ultimii ani și a dorinței de a concentra într-un singur loc diviziile centrale ale băncii.

Noul sediu central se află pe Calea Vitan 6-6A, într-o locație accesibilă și o zonă apropiată de centrul orasului.

„Libra Internet Bank a înregistrat o creștere excepțională în ultimii ani, iar mutarea într-un nou sediu a fost o necesitate. Ne-am extins, iar acest pas reprezintă o confirmare a direcției bune în care ne îndreptăm. Noile spații și facilitățile acestora ne susțin dezvoltarea activității, contribuie la conectarea angajaților și permit interacțiunea colaborativă”, a declarat Emil Bituleanu, Director General Libra Internet Bank.

Libra Internet Bank este una dintre cele mai dinamice bănci din România și a fost desemnată în acest an, „Cea mai inovatoare bancă”, în cadrul a trei evenimente de prestigiu din industria bancară.

Cu o cotă de piață de 1% și o rețea de 50 de sucursale, Libra Internet Bank și-a dedicat dezvoltarea în principal clienților din zona Profesii Liberale, IMM, Real Estate și Agribusiness, precum și pe zona digitală pentru persoane fizice.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here